Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi titulari de la CFR, pe picior de plecare după eliminarea din Conference League. ”Se vor găsi înlocuitori”

Doi titulari de la CFR, pe picior de plecare după eliminarea din Conference League. ”Se vor găsi înlocuitori”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a pierdut returul cu Adana Demirspor, scor 1-2, astfel că a ratat dramatic calificarea în turul al treilea preliminar din Conference League.

După 1-1 în Gruia, CFR s-a văzut condusă în Turcia din minutul 43, când Babajide David a deschis scorul. Totuşi, formaţia ardeleană a revenit în joc în minutul 68, când Vasile Mogoş a transformat impecabil un penalty, dictat în urma unei faze în care un jucător de la Adana, Gravillon, a primit cartonaşul roşu şi a fost eliminat.

Astfel, cu superioritate numerică pe teren, CFR Cluj părea că este la conducerea jocului, dar lovitura de graţie a dat-o formaţia turcă, atunci când Cherif Ndiaye a marcat, în minutul 90+3, golul victoriei pentru Adana Demirspor.

Yeboah şi Bîrligea, pe picior de plecare

În ziua în care Neluţu Varga a dezvăluit oferta colosală primită din partea oficialilor Adanei Demirsport pentru Bîrligea şi Yeboah, Cristi Balaj, preşedintele grupării din Gruia, a confirmat planul patronului. Fostul arbitru a declarat că nu s-ar opune plecării celor doi în cazul în care clubul va primi o ofertă bănoasă în schimbul oamenilor de gol din atacul campioanei.

”Sunt doi jucători care au demonstrat, şi-au arătat nivelul în competiţiile europene, pentru că au jucat şi în sezonul precedent, doi jucători tineri care cochetează cu loturile naţionale, pentru că sunt componenţi ambii la U23, fiecare în ţara lui şi nu m-aş mira…

(n.r. ar fi greu de înlocuit?) Avem o echipă managerială, am colegi cu care s-a muncit foarte mult şi am încredere că exact aşa cum au fost aduşi jucătorii care au fost transferaţi în acest sezon, jucătorii care sunt acum şi pe care presa îi apreciază, la fel vor găsi şi înlocuitor. Deja avem jucători care urmează să vină şi sunt foarte, foarte buni.

(n.r. deci sunt şanse mari ca cei doi să plece) Dacă vom obţine o sumă pe care noi o considerăm corectă, atunci da. Rămâne de văzut. Ne vom sfătui şi atunci când apare ceva concret vom lua decizia”, a spus Cristi Balaj, pentru Prosport.

”Nu am dat un răspuns. Trebuie să mă gândesc. Noi acum vrem să ne facem o echipă puternică, dar până săptămâna viitoare vom hotărî dacă-i dăm pe amândoi pentru această sumă de 10,5 milioane de euro. CFR-ul are foarte mulţi jucători interesanţi.”, a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik.

În vârstă de 20 de ani, ghanezul Emmanuel Yeboah este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro. Daniel Bîrligea are 24 de ani şi este evaluat la 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: cfrbalajneluţu varga 

viewscnt
Articole similare