Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu a tras concluziile după înfrângerea cu UTA. ”Pragmatismul a învins”. Antrenorul Iaşiului a trimis ”săgeţi” către arbitraj. ”Mult prea uşor”

Leo Grozavu a tras concluziile după înfrângerea cu UTA. ”Pragmatismul a învins”. Antrenorul Iaşiului a trimis ”săgeţi” către arbitraj. ”Mult prea uşor”

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a fost învinsă în deplasarea de la Arad, contra UTA-ei, scor 0-1. În urma acestui rezultat, alb-albaştrii au rămas cu doar o victorie după patru etape disputate.

La finalul partidei, Leo Grozavu a recunoscut slăbiciunile defensivei sale, dar a şi criticat arbitrajul lui  Florin Andrei. În opinia lui Grozavu, ”centralul” meciului a acordat prea multe cartonaşe galbene şi a fragmentat jocul îîn prea multe rânduri. Nou-promovata a terminat meciul în 10 oameni după ce Samayoa a văzut al doilea cartonaş galben.

 Antrenorul Iaşiului a trimis ”săgeţi” către arbitraj. ”Mult prea uşor”

”Fotbalul e pe goluri. Pragmatismul a învins. Am primit un gol mult prea uşor. Trebuie să învăţăm de la fiecare joc. Trebuie să ne omogenizăm. Încă avem jucători care nu sunt obişnuţi nici cu ritmul meciului, nici cu cel al antrenamentului. Va trebui să dăm maxim pentru a scoate de la fiecare joc câte ceva. Unele cartonaşe galbene au fost acordate mult prea uşor. Nu vreau să comentez mai mult. Fracţionăm jocul la mijlocul terenului, iar când e o fază cu potenţial, oprim jocul când este cineva pe jos”, a declarat Leo Grozavu, la finalul meciului cu UTA.

În următoarea etapă, Politehnica Iaşi va primi vizita Universităţii Craiova. Meciul se va disputa pe 12 august şi va fi transmis în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: poli iaşiutagrozavu 

viewscnt
Articole similare