Experiențe împreună.
You are here:

Doliu! A murit antrenorul clubului la care Gigi Becali a început să investească recent. Era "creatorul" noului proiect

Doliu! A murit antrenorul clubului la care Gigi Becali a început să investească recent. Era "creatorul" noului proiect

Fotbal intern

Comentarii

Fotbalul feminin din România l-a pierdut pe antrenorul clubului Fair Play Bucureşti, profesorul Ion Bărbăcioru, a anunţat FRF. Gigi Becali finanţează echipa U15 a clubului bucureştean.

Veste tristă în fotbalul feminin. Ion Bărbăcioru a decedat

Anunţul dispariţiei antrenorului de la Fair Play Bucureşti a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal. Ion Bărbăcioru a decedat vineri dimineaţa, după ce şi-a dedicat o mare parte din viaţă fotbalului feminin, contribuind la dezvoltarea acestuia prin susţinerea şi implementarea programelor de fotbal feminin şi investiţiile la nivel de junioare.

"Federaţia Română de Fotbal şi Liga Feminină regretă dispariţia profesorului Ion Bărbăcioru şi transmite sincere condoleanţe familiei şi celor apropiaţi", este mesajul transmis de FRF, după dispariţia antrenorului. 

Gigi Becali a început să investească la FC Fair Play Bucureşti U15

FRF le-a obligat pe cluburile din Liga 1 să înscrie în competiţie şi o echipă feminină din acest sezon, pentru a se alinia cerinţelor UEFA în privinţa fotbalului feminin. Dacă nu s-ar fi supus, echipele din prima ligă nu ar fi primit licenţa de participare în actualul sezon. 

Astfel, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, un contestatar al directivei venite dinspre FRF, s-a îndreptat spre FC Fair Play Bucureşti şi a început să finanţeleze echipa U15, aşa cum au făcut şi restul echipelor din Liga 1. Nu este obligatoriu ca secţia de fotbal feminin să fie înfiinţată de la zero, ci sunt acceptate şi parteneriate cu echipe care deja există. 

FC Fair Play Bucureşti, care joacă în culorile roşu, albstru şi alb, este unul dintre cele mai vechi cluburi din fotbalul feminin, fiind înfiinţat în 2003. 

Gigi Becali a plătit 20.000 de euro în actualul sezon pentru parteneriatul cu echipa feminină, dar costul va creşte din următorul, deoarece cluburile din Liga 1 vor fi obligate să deţină şi o echipă U13. 

Pe lângă aceşti bani, fetele de la echipa U15 beneficiază şi de echipamentul original pe care îl folosesc cei de la FCSB.

"O dimineaţa trista pentru fotbal feminin! Ne-a părăsit domn’ profesor Ion Bărbăcioru! El care ne-a înfiinţat, el care a luptat până în ultima clipa pentru noi, el care ne-a susţinut, el care ne-a crescut, el care a încercat să ne fie al doilea parinte, el, profu’ . Al nostru!

DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCA ÎN PACE MISTER!

Noi, puştoaicele tale, ştim ca va veţi uita la fiecare meci, dar noi vă promitem că vom continua acolo unde v-aţi oprit dumneavoastră, şi vom da tot pentru sigla pe care o purtam!", a transmis şi FC Fair Play. 

 

viewscnt
Articole similare
Cine e singura sportiva din Romania calificata in trei probe la Jocurile Olimpice. Candideaza si...