Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doliu în lumea sportului! Fiica unui celebru luptător, în vârstă de 19 ani, a fost găsită fără suflare într-o pădure

Doliu în lumea sportului! Fiica unui celebru luptător, în vârstă de 19 ani, a fost găsită fără suflare într-o păduregalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Fiica vitregă a celebrului luptător de UFC Walt Harris a fost găsită fără suflare de autorităţile din Alabama, corpul său fiind descoperit abandonat într-o zonă împădurită.

Departamentul de Poliţie din Auburn a confirmat că este vorba de Aniah Blanchard, de numai 19 ani, dată dispărută pe 23 octombrie, anul acesta. A fost văzută ultima oară la o imaginile unei camere de filmat ale unui magazin de mobilă, iar maşina, o Honda neagră, i-a fost găsită abandonată într-un complex de aparamente din Montgomery, cu sângele său înauntru.

Dispariţia sa a stârnit o adevărată desfăşurare de forţe în comunitate, însă timp de mai bine de o lună de zile fata a fost de negăsit. Luptătorul de UFC, Walt Harris, a anunţat că oferă recompensă oricărei persoane care poate ajuta la elucidarea cazului fiicei sale vitrege.

Poliţia a confirmat tragica veste după ce s-au efectuat analize amănunţite la Alabama Department of Forensic Sciences. Cazul este tratat ca o crimă, iar trei persoane au fost deja arestate, având conexiuni cu dispariţia lui Blanchard.

Unul dintr eei, Ibraheem Yazeed, de 29 de ani, ar fi fost văzut forţând-o pe Blanchard să intre cu forţa în maşina ei şi să conducă. Antwain Shamar Fisher de 35 de ani, din Montgomery a fost arestat sub acuzarea de răpire şi la faptul că a distrus dovezile, în timp ce David Johnson a fost şi el acuzat de împiedicarea poliţiştilor în derularea urmării penale, anunţă ESPN.

Anunţul trecerii în nefiinţă al lui Blanchard a îndoiliat întreaga lume a sportului de peste ocean şi nu numai. Mii de mesaje de condoleanţe au fost trimise familiei greu încercate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Walt Harris (@thebigticket205) on

Afla mai multe despre: ufc 

viewscnt
Articole similare