Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dominic Thiem trece de sârbul Novak Djokovic după un tie-break în decisiv şi se califică în ultimul act la ATP Finals

Dominic Thiem trece de sârbul Novak Djokovic după un tie-break în decisiv şi se califică în ultimul act la ATP Finals

Tenis

Comentarii

Meciul a fost unul foarte echilibrat, toate cele 3 seturi având nevoie de prelungiri

Locul 1 mondial, sârbul Novak Djokovic, şi locul 3 mondial, austriacul Dominic Thiem, s-au întâlnit în prima semifinală de la turneul Campionilor într-un meci extrem de echilibrat.

Primul set din meciul cu numărul 12 dintre cei doi şi-a consumat momentul decisiv la scorul de 5-5 când austriacul Thiem a reuşit să facă break. 7-5 pentru austriac a fost scorul primului set după 51 de minute de joc. Setul 2 a fost unul la fel de echilibrat. La 4-3 pentru sârb, Thiem a reuşit să salveze minge de break. S-a făcut 4-4 iar cei doi au mers cap la cap până în tie-break. Tie-break-ul a fost unul dramatic cu 4 mingi de meci salvate de sârb. Până la urmă, Djokovic s-a impus în setul 2 cu 7-6 după 12-10 în tie-break. Ca şi precedentele două seturi, şi acest set 3 decisiv a fost unul foarte lung şi echilibrat. S-a mers cap la cap până în tie-break. Djokovic a început excelent tie-break-ul decisiv conducând cu 4-0. Thiem însă a revenit fantastic egalând scorul la puncte iar în final a reuşit să se impună cu 7-5 în tie-break.

Scor final 7-5 6-7 7-6 şi Thiem merge în finală acolo unde va juca cu câştigătorul dintre Daniil Medvedev şi Rafael Nadal.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: turneul campionilor 

viewscnt
Articole similare