Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Donnarumma îi calcă pe urme lui Buffon! Juventus, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor

Donnarumma îi calcă pe urme lui Buffon! Juventus, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor

AC Milan

Comentarii

Gianluigi Donnarumma (20 de ani) este deja un portar cu peste 100 de meciuri în Serie A, dar faptul că nu a jucat până acum în UEFA Champions League nu îi permite să apară în topuri alături de nume deja consacrate. Acest lucru se poate schimba în scurt timp, pentru că italianul este aproape de plecarea de la AC Milan.

Gianluigi Donnarumma ar putea pleca vara viitoare chiar la marea rivală a lui AC Milan, Juventus Torino, scrie Gazzetta dello Sport. Portarul titular din naţionala Italiei mai are contract cu clubul rossonero până în 2021, dar agentul său, Mino Raiola, vrea ca gruparea lombardă să îi mărească salariul dacă mai vrea să rămână la Milano. 

Fabio Paratici, directorul sportiv al lui Juventus, deja este pregătit să îl aducă pe Donnarumma la Torino. Oficialul bianconero vrea să ofere un fundaş central la schimb cu portarul lui Milan, astfel că Juventus îl poate ceda pe Demiral sau pe Rugani. În ultimele şase luni, Milan şi-a manifestat interesul pentru fundaşul turc, pe care Juventus îl apreciază la 40 de milioane de euro. 

  • 6 milioane de euro este salariul anual al lui Donnarumma
  • 55 de milioane de euro este cota portarului, potrivit transfermarkt.com

Donnarumma a mai fost la un pas să plece de la Milan în 2016, atunci când Mino Raiola nu era de acord ca jucătorul său să îşi prelungească contractul. În cele din urmă, Donnarumma a semnat prelungirea, iar la Milan a fost adus şi fratele mai mare al acestuia, Antonio Donnarumma, care este, de asemenea, portar. 

Odată cu retragerea lui Gianluigi Buffon de la naţionala Italiei, Donnarumma i-a luat locul între buturi şi a adunat până acum 15 selecţii. 

Afla mai multe despre: donnarummajuventusac milan 

viewscnt
Articole similare