Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Donnarumma poate pleca de la AC Milan! Un club din Premier League oferă 50 de milioane de euro pentru italian

Donnarumma poate pleca de la AC Milan! Un club din Premier League oferă 50 de milioane de euro pentru italian

AC Milan

Comentarii

Gianluigi Donnarumma (21 de ani) poate pleca de la AC Milan. Tânărul portar urmează să primească un nou contract din partea clubului rossonero, însă asta nu împiedică alte cluburi să se arate interesate de italian.

Contractul lui Donnaruma expiră anul viitor, iar Milan deja a început negocierile cu impresarul jucătorului, Mino Raiola, pentru o nouă înţelegere, dar cu toate acestea, Chelsea va încerca să îl aducă pe italian pe Stamford Bridge. 

Football Insider notează că Frank Lampard vrea să scape de Kepa Arrizabalaga şi este în căutarea unui titular pentru postul de portar, astfel londonezii şi-au mutat atenţia către Donnarumma. Aceeaşi sursă notează oficialii lui Chelsea îşi dau seama că este greu să îl aduci pe Donnarumma, însă sunt dispuşi să ofere 50 de milioane de euro pentru portar. 

Gianluigi Donnarumma este portarul naţionalei Italiei după retragerea lui Gianluigi Buffon şi are deja peste 200 de meciuri în Serie A, iar în finalul sezonului trecut chiar a purtat pe braţ banderola de căpitan la Milan. 

Afla mai multe despre: donnarummachelsea 

viewscnt
Articole similare