Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Goian s-a făcut antrenor. Ce echipă din România a preluat

Dorin Goian s-a făcut antrenor. Ce echipă din România a preluat

Fotbal intern

Comentarii

Dorin Goian (36 de ani) nu poate sta departe de fotbal. Fostul internaţional român a fost inclus în staff-ul tehnic al unei echipe din Liga a 3-a, Bucovina Rădăuţi. Aici colaborează cu un alt fost jucător al FCSB-ului, Daniel Bălan.

Goian a acceptat invitaţia lui Daniel Bălan şi a intrat în staff-ul tehnic al celor de la Bucovina Rădăuţi, o nou-promovată în Liga a 3-a. Cei doi îşi vor împărţi sarcinile pe care de obicei le are un antrenor principal.

”Eu am fost cel care l-am convins pe Dorin să mi se alăture la Rădăuţi. Oricum, noi colaborăm de mai multă vreme. Goe venea săptămânal la Rădăuţi pentru a lucra individual cu fundaşii. Fiind la început de carieră, am considerat că ne putem fi de folos unul altuia, să ne sprijinim în noua postură de antrenori. Sunt băieţi tineri în echipă care au multe de învăţat de la Dorin. Nu se pune problema ca Dorin să fie secundul meu, sau invers, noi suntem prieteni vechi, avem fotbalul în sânge, şi vom lua împreună, de comun acord, orice decizie tehnică la Bucovina Rădăuţi. Sper să fim inspiraţi, echipa să aibă rezultate, iar comunitatea locală să fie aproape de noi”, a declarat antrenorul-jucător Daniel Bălan, potrivit Liga2.ro.

Bucovina Rădăuţi este în prezent pe locul 5 în Liga a 3-a, Seria C1, cu 20 de puncte. Lideri sunt cei de la Aerostar Bacău, care au acumulat 25 de puncte, la egalitate cu SC Oţelul Galaţi, dar cu un golaveraj inferior.

Afla mai multe despre: dorin goiandaniel balanbucovina radauti 

viewscnt
Articole similare