Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, după încă un meci în care Oţelul a condus, dar a scăpat victoria pe final: ”Am luat un gol stupid, la fel ca la Sepsi”

Dorinel Munteanu, după încă un meci în care Oţelul a condus, dar a scăpat victoria pe final: ”Am luat un gol stupid, la fel ca la Sepsi”

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu (55 de ani), a tras concluziile după remiza cu U Cluj, din noul sezon al Superligii.

Oţelul Galaţi a remizat cu U Cluj, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a cincea din Superliga.

Gălăţenii au încercat poarta lui Gorcea încă din startul partidei şi Bodişteanu a şutat puţin peste bara transversală, în minutul 15.

Clujenii au replicat prin şutul peste poartă al lui Daniel Popa, din minutul 37, iar în minutul 43 arbitrul Horia Mladinovici a consultat VAR-ul şi a anulat un gol frumos al gazdelor, înscris de Jardan, motivând că a fost fault la un contact între Jardan şi Ovidiu Bic.

Oţelul a reuşit să deschidă scorul în minutul 59, când nou intratul Răzvan Tănasă i-a pasat în careu lui Alex Pop şi acesta a înscris cu un şut plasat.

Răzvan Tănasă a trecut de două ori pe lângă gol, în minutele 82 şi 83, iar oaspeţii au primit penalty în minutul 87, la un fault comis în careu de portarul Relu Stoian, asupra lui Tescan. A executat Dan Nistor şi a egalat în minutul 90+1.

Reacţia lui Dorinel Munteanu după încă un meci în care Oţelul a condus, dar a scăpat victoria pe final: ”Am luat un gol stupid, la fel ca la Sepsi”

La finalul meciului, Dorinel Munteanu a reacţionat şi a fost mulţumit de jocul echipei sale, dar aşteaptă şi prima victorie din acest sezon.

”Rezultatul nu ne avantajează. Jocul mi-a plăcut. La fel ca la Sepsi, am luat un gol stupid. Nu pot să trec peste acelaşi scenariu ca la Sepsi, la schimbări. Am avut o discuţie cu jucătorii, dar o să mai am. Mi-a plăcut atitudinea lor.

Am făcut un pas înapoi, dar a venit apoi acea fază nefericită din minutul 89. Am avut ocazii să marcăm, nu am reuşit, dar trebuia să menţinem acest rezultat.

Publicul nostru a fost în număr mare. Îmi pare rău pentru ei că nu le-am făcut cadou o victorie. O să tragem concluzii şi vom face o echipă bună. Trebuie să ne rezolvăm greşelile noastre.

Eram obişnuit în trecutul apropiat că dacă marcăm un gol, reuşim să menţinem rezultatul. Alex Pop a facut diferenţa. Îl felicit, dar vreau mai mult. Toţi jucătorii mei pot mai mult. 

Va fi un joc foarte greu cu Botoşani. La fel ca noi, Botoşani e în criză de puncte. Aştept şi ne pregătim să aducem mai multe puncte.

Nu am văzut nici faza de la penalty, nici de la golul lui Jardan. Sper să avem şi noi o decizie favorabilă”, a declarat Munteanu, după meci.

În clasament, U Cluj se află pe locul 9, cu 6 puncte, iar Oţelul e pe locul 13, cu doar 4 puncte.

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteanusuperliga 

viewscnt
Articole similare