Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu şi-a pus la zid jucătorii după înfrângerea cu CFR: ”Mă îngrijorează asta. O să vorbesc cu conducerea clubului”

Dorinel Munteanu şi-a pus la zid jucătorii după înfrângerea cu CFR: ”Mă îngrijorează asta. O să vorbesc cu conducerea clubului”

Concordia Chiajna

Comentarii

Concordia Chiajna a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, iar Dorinel Munteanu nu şi-a menajat fotbaliştii. Tehnicianul ilfovenilor a fost dezamăgit de modul în care elevii săi au tratat faza din care au luat gol.

Mai mult, Dorinel Munteanu a explicat că va discuta cu conducerea Concordiei pentru a rezilia contractele unor fotbalişti care au dezamăgit în partida cu CFR Cluj.

Nu este primul gol pe care îl iau din fază fixă, voi discuta cu jucătorii pentru că nu poţi să tratezi aşa o situaţie statică. Puteam să marcăm şi noi, dar ne trebuie mai mult curaj. Sunt nemulţumit de jucătorii pe care i-am trimis după pauză pe teren. Voi discuta cu conducerea despre acest lucru.

Unii dintre jucători trebuie să-şi schimbe atitudinea. Nu se poate aşa ceva la o echipă pe care o antrenez eu. Ei nu fac nicio diferenţă. Mă îngrijorează acest lucru”, a spus Dorinel Munteanu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuchiajnacfr cluj,  

viewscnt
Articole similare