Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinţa pe care nici măcar Cristiano Ronaldo nu o poate îndeplini! Fiul său visează la un moment istoric: "Tată, asta îmi doresc"

Dorinţa pe care nici măcar Cristiano Ronaldo nu o poate îndeplini! Fiul său visează la un moment istoric: "Tată, asta îmi doresc"
Comentarii

Cristiano Ronaldo a dezvăluit un aspect mai puţin cunoscut în privinţa fiului său, Cristiano Ronaldo jr, în vârstă de nouă ani.

Prezent la International Sports Conference Dubai, portughezul a vorbit despre viitorul său, atât în fotbal, cât şi în afara terenului, dar i-a făcut şi pe fani să viseze la un moment foarte puţin probabil. 

Ronaldo a susţinut că fiul său, care joacă pentru grupele de juniori ale lui Juventus, îşi doreşte să joace alături de el când va creşte. Totuşi, timpul este împotriva celor două întrucât jucătorul lui Juventus are deja 34 de ani, în timp ce fiul său are doar nouă ani: "Tată, mai rezistă câţiva ani, pentru că îmi doresc să joc alături de tine", i-a transmis Ronaldo jr. tatălui său. 

De altfel, CR7 a recunoscut că doreşte să devină actor, după ce se va retrage din sportul în care scrie istorie. 

Pânâ să ajungă la Hollywood, Ronaldo mai are contract cu Juventus până în 2022, an până în care, speră el, dar şi fanii lui Juventus, ca "Bătrâna Doamnă" să găsească succesul avut în campionat şi în UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldocristiano ronaldo jr 

viewscnt
Articole similare