Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc total în fotbal! Cristiano Ronaldo ajunge la Hollywood şi vrea să devină actor

Şoc total în fotbal! Cristiano Ronaldo ajunge la Hollywood şi vrea să devină actor

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo (34 de ani) şi-a luat inima în dinţi în urmă cu un an şi a părăsit Real Madrid, dar ambiţiile portughezului nu se opresc doar la fotbal. Câştigător de cinci ori al Balonului de Aur, Ronaldo vrea să îşi încerce norocul şi într-un alt domeniu.

Trecut de prima tinereţe fotbalistică, Ronaldo a avut un sezon de acomodare în Italia, însă nu dă semne că este pe finalul carierei. Pentru al 14-lea sezon consecutiv, portughezul a reuşit să înscrie peste 10 goluri la echipa de club. 

Totuşi, în momentul în care va spune stop carierei de fotbalist, Ronaldo vrea să devină actor. Aflat la Dubai International Sports Conference, jucătorul lui Juventus şi-a dezvăluit planurile de viitor: "Unul dintre lucrurile pe care vreau să le fac, de exemplu, este să joc într-un film. Sper să trăiesc mai mult de 50 de ani pentru a învăţa lucruri noi şi să mă confrunt cu noi provocări şi să încerc să găsesc o soluţie pentru ele", a fost declaraţia portughezului. 

Pânâ să ajungă la Hollywood, Ronaldo mai are contract cu Juventus până în 2022, an până în care, speră el, dar şi fanii lui Juventus, ca "bătrâna doamnă" să găsească succesul avut în campionat şi în UEFA Champions League. 

  • 75 de milioane de euro este cota lui Cristiano Ronaldo, potrivit transfermarkt.com
  • 613 goluri a marcat Ronaldo, în toată cariera, pentru echipele de club. La naţională, el are 99 de reuşite în 164 de selecţii

Afla mai multe despre: cristiano ronaldohollywood 

viewscnt
Articole similare