Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit de Juventus şi Inter, un fotbalist de la Manchester United a semnat cu un club care s-a salvat in-extremis de la retrogradare în Bundesliga

Dorit de Juventus şi Inter, un fotbalist de la Manchester United a semnat cu un club care s-a salvat in-extremis de la retrogradare în Bundesliga

Manchester United

Comentarii

Tahith Chong (21 de ani), un "wonderkid" de la Manchester United, a fost împrumutat la Werder Bremen deşi a fost dorit de Juventus şi Inter, în Serie A. Fotbalistul va evolua în Bundesliga în sezonul viitor.

Chong a fost la un pas să plece de la Manchester United în perioada de transferuri din iarnă, liber de contract, dar în cele din urmă a semnat o nouă înţelegere cu "Diavolii roşii" şi îşi va continua aventura pe Old Trafford. Dar, ca să prindă experienţă în fotbalul de seniori, Tahith Chong a fost împrumutat la Werder Bremen şi îşi va petrece sezonul sub formă de împrumut în Bundesliga.

Werder Bremen s-a salvat in-extremis de la retrogradare în sezonul recent încheiat din Bundesliga. A câştigat meciurile de baraj, cu Heidenheim.

Manchester United l-a transferat pe Tahith Chong de la Feyenoord în urmă cu patru ani, dar era gata să-l piardă gratis în iarnă.



În perioada de transferuri din iarnă, reprezentanţii lui Tahith Chong au negociat cu Juventus, în ceea ce părea să fie un nou caz Pogba, dar în cele din urmă fotbalistul a rămas pe Old Traffor. În 2012, Paul Pogba a fost transferat gratis de la Juventus de la Manchester United, iar echipa de pe Old Trafford l-a cumpărat în 2016 pe Pogba cu 105 milioane de euro. Tahith Chong a negociat şi cu Inter, în iarnă.

Chong a fost debutat de Ole Gunnar Solskjaer în echipa mare a lui Manchester United şi a jucat chiar în Liga Campionilor, în ediţia trecută, contra lui PSG.

Afla mai multe despre: tahith chongtransferwerder bremenjuventusmanchester city 

viewscnt
Articole similare