Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit şi de Becali, antrenorul semnează cu alt club din Liga 1: "Avem buget de 5 milioane" | EXCLUSIV

Dorit şi de Becali, antrenorul semnează cu alt club din Liga 1: "Avem buget de 5 milioane" | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut derby-ul Moldovei cu FC Botoşani şi s-a despărţit de antrenorul Leo Grozavu.

Acum, oficialii lui Poli Iaşi au ales înlocuitorul perfect pentru banca tehnică a echipei. Dorit în trecut şi în staff-ul FCSB-ului, Tony da Silva vine să-i salveze pe moldoveni de la retrogradare.

Fostul fundaş al CFR-ului a negociat cu Gigi Becali, în primăvara anului trecut, pentru a veni pe banca FCSB-ului, însă, în cele din urmă, Elias Charalambous a fost alesul latifundiarului din Pipera.

"Am analizat alături de colegii mei şi am luat această decizie. Am luat decizia la cald, de obicei nu iau decizii la cald, dar aveam nevoie de antrenor, aveam nevoie de o schimbare. M-am gândit la un antrenor străin.

După discuţia cu Tony, de sâmbătă, am luat decizia finală. Cunoaşte campionatul intern, urmăreşte meciurile, iar discuţia cu el m-a determinat să optez pentru el, pentru că mi-a plăcut dialogul purtat.

Tony a urmărit meciurile din campionatul nostru. Eu vă spun ce mi-a zis el despre anumite meciuri, vă spun ce informaţii am, e sursă sigură, urmăreşte campionatul intern. A mai fost o discuţie despre venirea lui la FCSB, anul trecut, poate acum doi ani. Tony e posesor al licenţei PRO, mie mi-a plăcut ca jucător.

N-am vrut un antrenor care să ne asigure interimatul, aveam nevoie de un antrenor care să vină cu un alt mesaj. Cunoaşte foarte bine româna, portugheza, engleza, franceza, noi avem mulţi străini, cred că va fi lozul câştigător" , a declarat preşedintele lui Poli Iaşi, Cornel Şfaiţer, pentru Orange Sport.

De asemenea, oficialul moldovenilor a vorbit şi despre situaţia financiară a clubului. Deşi se luptă pentru salvarea de la retrogradare, Poli Iaşi se poate lăuda cu un buget uriaş în actualul sezon.

"Nu pot să ascund faptul că avem buget de 5 milioane (n.r. de euro), cu tot, 270.000 cu tot cu obligaţii de salarii. Da, tot, cu academii, cu tot, 5 milioane" , a mai spus Şfaiţer.

Afla mai multe despre: fcssbbecali 

viewscnt
Articole similare