Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt şi alte interese la mijloc”. Acuzaţii din interiorul echipei la FCU Craiova: ”Se gândesc să plece”

”Sunt şi alte interese la mijloc”. Acuzaţii din interiorul echipei la FCU Craiova: ”Se gândesc să plece”

FC U Craiova

Comentarii

Portarul celor de la FCU Craiova, Robert Popa (21 de ani), a tras concluziile după un nou eşec suferit de echipa olteană.

FCU Craiova 1948 a pierdut cu Oţelul Galaţi, pe teren propriu, scor 1-2, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Golurile au fost marcate de Bauza ’39 pentru gazde şi Cisoti ’17 şi Cisse ‘52 pentru oaspeţi. În minutul 30, oaspeţii au ratat un penalty prin Cisoti.

La finalul meciului, Adrian Mititelu nu avea cum să fie mulţumit după al doilea eşec din două în play-out şi a intrat în vestiarul echipei pentru o lungă şedinţă.

Într-o reacţie pentru cele întâmplate în partida cu Oţelul, Robert Popa a analizat jocul slab făcut de FCU Craiova şi a tras un semnal de alarmă pentru echipă. 

Portarul din Bănie a avut un discurs dur şi adresat spre unii dintre colegii săi pe care i-a acuzat că nu s-ar gândi la binele echipei craiovene.

”Era normală această şedinţă pentru că… Nu prea vreau să comentez, sunt fără cuvinte, chiar dacă de obicei am cuvintele la mine. Poate ne-a lipsit dăruinţa, atitudinea. În primele 5 minute, Oţelul a avut 3-4 ocazii de gol. Mi se pare incredibil.

Sunt afectat pentru că suntem unde suntem. În 2024 avem o singură victorie, un egal, în rest numai înfrângeri. Suntem destul de rău. Cred că asta e problema, suntem individualişti, nu jucăm pentru echipă, probabil sunt şi alte interese la mijloc şi nu mai avem un numitor comun.

Se gândesc să plece (n.r. alţi jucători), li se termină contractele… Vorbesc de unitate pe teren… Poate e şi din cauza nereuşitelor, e frica de a greşi, sunt mai multe lucruri, nu doar că nu suntem o echipă. Aşa văd eu lucrurile. Victoriile aduc victorii. Trebuie să câştigăm în Cupă”, a declarat Robert Popa, după meci.

În momentul de faţă, FCU Craiova ocupă locul 8 din 10 în play-out, cu doar 16 puncte acumulate. Doar Dinamo şi Botoşani sunt clasate sub Craiova.

Afla mai multe despre: fcu craiovarobert popaadrian mititelusuperliga 

viewscnt
Articole similare