Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două cluburi, gata să-l cumpere pe Tănase de la FCSB! Gigi Becali i-a stabilit preţul. Ce echipe îl vor

Două cluburi, gata să-l cumpere pe Tănase de la FCSB! Gigi Becali i-a stabilit preţul. Ce echipe îl vor

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani), golgheterul Ligii 1, e la mare căutare după ce a reuşit cel mai bun sezon al carierei, în care a marcat 24 de goluri.

Curg ofertele pentru Florin Tănase după ce a dat 24 de goluri pentru FCSB! Becali i-a stabilit preţul

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, a fost cel mai important om al echipei roş-albastre în acest sezon, în care a marcat de nu mai puţin de 24 de ori. Prestaţiile sale au atras atenţia cluburilor din străinătate. Tănase mai are contract cu FCSB până în 2022, iar Gigi Becali e gata să-i dea drumul pentru a nu-l pierde gratis, după ce a refuzat mai multe propuneri de prelungire a înţelegerii.

Presa din străinătate a scris despre cluburile care sunt interesate de Florin Tănase. Belgienii de la Anderlecht şi turcii de la Trabzonspor sunt interesaţi de transferul căpitanului de la FCSB. Gigi Becali i-a stabilit preţul şi vrea cinci milioane de euro în schimbul decarului şi golgheterului de la FCSB. „Românul Florin Tănase a ieşit din prim-plan, mai ales după ce Abdullah Avcı a cerut un transfer pentru poziţia numărul 10: Nu vreau să fiu blocat cu un singur nume! Trabzonspor a găsit alternativa la Tanase la clubul francez Nimes”, au relatat cei de la tskulis.com.

Acum aproape două săptămâni, Gigi Becali a anunţat că e gata să-i dea drumul lui Tănase după campania europeană din vară, în schimbul a cinci milioane de euro: "O să iau sigur un atacant la vară, cum v-am spus, pentru că vreau să-l fac pe Tănase inter în campania europeană. Ulterior, probabil că va pleca. Cred că dă oricine pe el acum 5 milioane de euro", a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

Florin Tănase a marcat 25 de goluri şi a livrat şase pase de gol în 35 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la FCSB.

Afla mai multe despre: florin tanasetransferanderlechttrabzonsporoferta 

viewscnt
Articole similare