Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două lovituri într-o singură zi. Chinezii au confirmat transferul lui Arnautovic şi au anunţat aducerea unui alt jucător de clasă mondială

Două lovituri într-o singură zi. Chinezii au confirmat transferul lui Arnautovic şi au anunţat aducerea unui alt jucător de clasă mondială
Comentarii

Stephan El Shaarawy a fost transferat de la AS Roma la echipa Shanghai Shenhua, a anunţat, luni, gruparea chineză.

Potrivit presei italiene, jucătorul de 26 de ani va primi un salariu de 15-16 milioane de euro pe an.

Suma pe care o va încasa AS Roma nu este cunoscută. Jucătorul italian cu origini egiptene mai avea un an de contract cu AS Roma. El a mai jucat la Genoa, Padova, AC MIlan, AS Monaco, înainte de a ajunge în capitala Italiei, în ianuarie 2016. El Shaarawy, 23 de selecţii în naţională, a marcat 11 goluri în Serie A, sezonul trecut.

Shanghai Shenhua are o situaţie dificilă în prima ligă chineză, ocupând locul 14 din 16 echipe, după 16 etape.

În China a ajuns şi Marko Arnautovic. Shanghai SIPG l-a luat pe atacant de la West Ham pentru suma de 22,4 milioane de lire sterline (25 de milioane de euro).

În vârstă de 30 de ani, Arnautovic a venit la Londra în vara anului 2017 de la Stoke City, pentru suma de 20 de milioane de lire sterline. Atacantul a jucat patru sezoane pentru Stoke, iar înainte a mai evoluat la Twente Enschede, Inter Milano şi Werder Bremen.

La West Ham, austriacul a marcat 22 de goluri în 65 de meciuri. Shanghai SIPG ocupă locul 3 în prima ligă chineză, după 16 etape.

 

Afla mai multe despre: arnautovicwest hamlondra 

viewscnt
Articole similare