Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două noi echipe au intrat în cursa pentru transferul lui Florin Tănase! Ce cluburi îl vor pe căpitanul FCSB

Două noi echipe au intrat în cursa pentru transferul lui Florin Tănase! Ce cluburi îl vor pe căpitanul FCSB

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (27 de ani), căpitanu de la FCSB, are două noi echipe pe urmele sale, după ce arabii de la Al Nasr au amânat din nou decizia în cazul transferului şi tergiversează un răspuns final. Tănase a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul trecut şi în acest sezon e cel mai bun marcator al FCSB.

Două noi echipe au intrat în cursa pentru transferul lui Florin Tănase! Ce cluburi îl vor pe căpitanul FCSB

Florin Tănase are în contractul cu FCSB o clauză de 3 milioane de euro şi îşi doreşte să plece de la echipa roş-albastră, unde a ajuns în 2016. Fotbalistul a fost în cărţi pentru transferul în zona Golfului, la Al Nasr, însă arabii au amânat din nou un răspuns final în privinţa transferului, iar ProSport scrie că alte două echipe au intrat în cursa pentru semnătura sa.

FCSB l-a propus pe Florin Tănase la Sivasspor şi Başakşehir, fosta campioană a Turciei, susţine ProSport, care mai scrie că, probabil, cele două urmează să facă oferte concrete pentru el. Totuşi, e greu de crezut că FCSB va accepta să-l vândă pe Tănase pentru mai puţin de 3 milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere.

Sivasspor ocupă locul 10 în prima ligă din Turcia, cu 31 de puncte, în timp ce Başakşehir este pe poziţia a 8-a, cu 34 de puncte.

Florin Tănase a marcat 24 de goluri în sezonul trecut al Ligii 1, iar acum e cel mai bun marcator al FCSB, cu nouă goluri în 20 de partide.

  • 5,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Florin Tănase nu e disperat să plece

La finalul meciului cu CFR Cluj, scor 3-3 pe Arena Naţională, Florin Tănase a vorbit despre transferul său departe de FCSB şi a spus că nu simte niciun fel de presiune sau dezamăgire că, momentan, nu a plecat. Căpitanul roş-albaştrilor a spus că se discută în continuare pentru o posibilă plecare de la FCSB. „Eu mă antrenez zi de zi, îmi doresc să joc cât mai multe meciuri, să marchez goluri. Sunt fericit, se discută şi rămâne de văzut ce se va înâmpla. Am înţeles că se mai discută, dar nu ştiu mai multe detalii. Deocamdată, eu sunt aici, mă concentrez pe ce am de făcut şi sper să ajut echipa”, a spus Florin Tănase, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: florin tanasetransferbasaksehirsivassporturcia 

viewscnt
Articole similare