Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două plecări în aceeaşi zi de la CFR Cluj. După Alex Ioniţă, campioana se desparte de încă un jucător: "Am ajuns la un acord"

Două plecări în aceeaşi zi de la CFR Cluj. După Alex Ioniţă, campioana se desparte de încă un jucător: "Am ajuns la un acord"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat, joi, că s-a despărţit de mijlocaşul croat Mate Males.

"Clubul CFR 1907 Cluj şi mijlocaşul Mate Males au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulţumim lui Mate pentru toată munca depusă în tricoul alb-vişiniu şi îi dorim multă baftă mai departe în carieră!", se precizează în comunicat.

Plecarea lui Males de la CFR a stârnit un val de reacţii pe pagina de Facebook a clubului. Majoritatea fanilor sunt bucuroşi că echipa pregătită de Dan Petrescu s-a despărţit de croat, însă au existat şi nemulţumiţi: "Păcat" sau "încă o greşeală a clubului", au fost câteva dintre reacţii.

În vârstă de 30 de ani, Mate Males se afla la CFR din vara anului trecut, el adunând doar 13 prezenţe în tricoul campioanei, în sezonul trecut.

De-a lungul carierei, Males a mai evoluat la Dinamo Zagreb, NK Lokomotiva, NK Zagreb şi HNK Rijeka. El are o selecţie la naţionala Croaţiei.

Afla mai multe despre: males 

viewscnt
Articole similare