Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Două puncte pierdute, nu unul câştigat!". Reacţia lui Mutu după FC Botoşani - FCU Craiova 1948 1-1. Cum a preferaţat derby-ul din Bănie

"Două puncte pierdute, nu unul câştigat!". Reacţia lui Mutu după FC Botoşani - FCU Craiova 1948 1-1. Cum a preferaţat derby-ul din Bănie

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mutu (42 de ani), antrenorul lui FCU Craiova 1948, a reacţionat la finalul meciului cu FC Botoşani, 1-1, în etapa a 10-a din Liga 1.

Reacţia lui Adrian Mutu după FC Botoşani - FCU Craiova 1948 1-1

FCU Craiova 1948 a fost egalată în minutul 90 la Botoşani, printr-un gol reuşit de Dawa, după ce a condus în urma unei reuşite de excepţie a lui Sidibe. "Biriliantul" a spus că echipa sa a pierdut două puncte, nu a câştigat unul, după meciul cu formaţia lui Marius Croitoru.

Mutu a vorbit despre rebelul Sidibe, care a marcat golul oltenilor, şi a prefaţat derby-ul cu U Craiova de etapa viitoare.

"Două puncte pierdute mai bine spus, nu un punct scos. Cred că noi am fost egalaţi, nu invers. Un meci de luptă, un meci interpretat bine de băieţi, atitudine bună, au luptat. Păcat că nu am reuşit închidem meciul la situaţiile pe care le-am avut.

Este un jucător tânăr, câteodată mai face greşeli, trebuie să îl înţelegem. Eu l-am înţeles, de aceea l-am şi luat în lot şi l-am băgat titular. Jucătorii tineri trebuie atenţionaţi, dar şi ajutaţi să crească. Mă bucur că a marcat, a fost un gol fruimos, sunt puţin aşa supărat pentru că nu am reuşit să închidem meciul şi să plecăm cu 3 puncte de aici.

Mă bucur că am ţinut piept unei echipe care are o forţă de atac bună, noi am venit aici să luăm cele trei puncte şi am fopst foarte aproape.

Sper să fie un meci în care să nu existe niciun incident în tribună, sunt sigur că pe teren cele două echipe vor face spectacol pentru că se ştie rivalitatea. E un meci aşteptat de mult de Universitatea Craiova şi abia aşteptam să îl jucăm", a spus Adrian Mutu, la Telekom Sport.

FC Botoşani - FCU Craiova 1948 1-1, Liga 1

FC Botoşani a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1.

Au marcat: Dawa ’90 / Sidibe ‘60

FC Botoşani: Pap – Braun, Racoviţan, Dawa, Ţigănaşu – Florescu (Tîrcoveanu ’46), Edjouma, Ongenda – Kage (Roman ’66), Sila, Jaja (Criciuma ’61). Antrenor: Marius Croitoru
U Craiova 1948: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Albu, Van Durmen – Sidibe (Bauza ’67), Cl. Bălan, Ondaan (Raicea ’59, Pop ‘74). Antrenor: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: adrian mutufcu craiova 1948liga 1 

viewscnt
Articole similare