Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Bon, antrenorul interimar al celor de la Craiova este pregătit să o înfrunte pe Dinamo. "Îmi doresc să-i dominăm din toate punctele de vedere şi să luăm cele trei puncte"

Dragoş Bon, antrenorul interimar al celor de la Craiova este pregătit să o înfrunte pe Dinamo. "Îmi doresc să-i dominăm din toate punctele de vedere şi să luăm cele trei puncte"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Dragoş Bon a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că îşi doreşte ca echipa Universitatea Craiova să îşi domine din toate punctele de vedere adversara din acest weekend din Liga I, Dinamo.

Dragoş Bon, antrenorul interimarmal celor de la Craiova este pregătit să o înfrunte pe Dinamo

Dragoş Bon este antrenorul interimar al celor de la Craiova. Dragoş a declarat înaintea derby-ului cu cei de la Dinamo că îşi doreşte să câştige şi să ia cele 3 puncte.

"Ne aflăm în faţa unui meci special, se cunoaşte foarte bine rivalitatea dintre Universitatea Craiova şi Dinamo. Îmi doresc să facem un joc foarte bun, să-i dominăm din toate punctele de vedere şi să luăm cele trei puncte.

Sper să reuşim să-i facem fericiţi pe suporterii noştri. Ştiu sigur că ei se hrănesc din victoriile împotriva lui Dinamo. Aşteptaţi-vă să fim o echipă ofensivă. Sută la sută consider că meciurile cu Dinamo sunt derbi", a declarat Dragoş Bon.

Antrenorul de 40 de ani, a mai vorbit cu privire la partida cu Dinamo şi după primul meci în care a învins-o pe Poli Iaşi.

"Ne aşteaptă o partidă aparte pentru că indiferent de clasament, de situaţii, între Craiova şi Dinamo e o rivalitate foarte mare, cum se ştie. O să pregătim cât mai bine jocul, sperăm să ne recuperăm cât mai repede pentru că e f important în această perioadă când joci din 3 în 3 zile.  Sper să fim 100% la jocul cu Dinamo, să facem un joc bun şi să marcăm goluri şi să învingem", a spus antrenorul interimar, după victoria cu Poli Iaşi.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni formaţia Dinamo, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa cu numărul 22 din Liga I.

Afla mai multe despre: dragos bon craiova 

viewscnt
Articole similare