Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Nedelcu a fost lăudat de cel mai mare ziar din Germania. Cu ce gest i-a uimit pe nemţi

Dragoş Nedelcu a fost lăudat de cel mai mare ziar din Germania. Cu ce gest i-a uimit pe nemţi
Comentarii

Dragoş Nedelcu (24 de ani) a fost împrumutat la Fortuna Dusseldorf, echipă din liga a doua a Germaniei.

În vârstă de 24 de ani, Dragoş Nedelcu a prins un transfer surprinzător. Deşi la FCSB juca tot mai rar, el a fost împrumutat de Fortuna Dusseldorf, care, la finalul sezonului, are opţiune pentru transferul definitiv.

Jucătorul român s-a pus pe treabă şi a început să înveţe germană, aspect ce i-a uimit pe nemţi, care l-au lăudat.

Cel mai important cotidian din Germania, Bild, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Nedelcu.

”El învaţă germană de la Camilla Benschop, soţia fostului golgheter de la Fortuna, Charli (n.r. - Charlison Benschop)”, scrie sursa citată, care redă şi câteva cuvinte spuse de Nedelcu în germană: ”Numele meu este Dragoş. Am 24 de ani. Vin din România. Locuiesc în Dusseldorf. Îmi place Formula 1 şi antrenamentul începe la ora 11!”.

Dragoş Nedelcu are deja 4 apariţii pentru Fortuna Dussledorf, dar o singură dată a fost integralist, în Cupa Germaniei. De fiecare dată, fostul internaţional român a jucat fundaş central şi spune că nu-l deranjează acest lucru:

”(Despre faptul că joacă fundaş central) Nu mă deranjează să joc în apărare la Fortuna. Când am început fotbalul eram fundaş şi, în ultimele luni în România, am jucat din nou pe această poziţie. Pentru mine este important să joc, indiferent de unde”, a mai spus Dragoş Nedelcu.

400.000 de euro este cota de piaţă a lui Dragoş Nedelcu

Ce au mai scris nemţii:

„Tânărul cu mare potenţial s-a adaptat într-un timp foarte scurt. După doar câteva jocuri, Dragoş Nedelcu şi Christoph Klarer (21 ani) au format un adevărat baraj defensiv.

Nu va fi uşor pentru Andre Hoffmann (28 ani), absent cinci luni din cauza unei accidentări, să-şi recapete poziţia de titular”, au scris nemţii.

Dragoş Nedelcu a rupt tăcerea după aproape două luni de la plecarea de la FCSB. Ce a declarat în presa din Germania

Afla mai multe despre: dragos nedelcufortuna dusseldorffcsb 

viewscnt
Articole similare