Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dramă în tenis! Bob Brett a murit la 67 de ani după ce se aflase despre el că mai avea doar două luni de trăit

Dramă în tenis! Bob Brett a murit la 67 de ani după ce se aflase despre el că mai avea doar două luni de trăit

Tenis

Comentarii

Australianul Bob Brett, fost antrenor al jucătorilor Boris Becker şi Goran Ivanisevici, a decedat la vârsta de 67 de ani, informează lequipe.fr.

La jumătatea lunii octombrie, o postare pe Facebook publicată de fostul jucător sud-african Johan Kriek (de două ori câştigător al Australian Open în 1981 şi 1982), a dezvăluit că Bob Brett, suferind de cancer, mai avea doar două luni de trăit.

Brett şi-a început cariera sub îndrumarea legendarului antrenor Harry Hopman în 1974, pentru care a lucrat timp de cinci ani, înainte de a deveni mentorul multor mari jucători, cum ar fi Boris Becker (din 1987 până în 1991), Goran Ivanisevici (1991-1995), Mario Ancici, Andrei Medvedev, Nicolas Kiefer şi Marin Cilici.

Bob Brett a dat numele primei academii de tenis create de Patrick Mouratoglou, în 1996, Elite Team Bob Brett, de la Montreuil-sous-Bois, în regiunea Parisului.

"Sunt extrem de întristat de dispariţia lui Bob Brett, cu care am lucrat şase ani şi care m-a învăţat atât de multe la începutul carierei mele de antrenor", a declarat Mouratoglou, pe Twitter.

 

Afla mai multe despre: bob brettantrenor tenis 

viewscnt
Articole similare