Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dramatic! Daniel Sturridge, fostul star de la Liverpool şi Chelsea, a ajuns să dea probe în Spania. E liber de contract de 15 luni

Dramatic! Daniel Sturridge, fostul star de la Liverpool şi Chelsea, a ajuns să dea probe în Spania. E liber de contract de 15 luni
Comentarii

Cariera lui Daniel Sturridge (31 de ani) a ajuns într-un moment critic. Suspendat pentru patru luni în 2020, fostul internaţional englez e fără echipă de 15 luni, dar acum poate semna pentru un club.

În martie 2020, Sturridge, fostul atacant al celor de la Liverpool, a fost suspendat patru luni de zile de Federaţia Engleză de Fotbal pentru că a încălcat regulamentul privind pariurile sportive. Suspendarea s-a aplica la global.

Unde a ajuns Daniel Sturridge

Fosta mare speranţă a Angliei este pe punctul de a reveni pe terenul de fotbal pentru o echipă de club. Conform Mundodeportivo.com, atacantul este în probe la RCD Mallorca, club care a promovat în La Liga. El va trebui să-l convingă pe Luis Garcia că este pregătit să facă faţă meciurilor din prima ligă, mai ales după o perioadă lungă de inactivitate. 

"RCD Mallorca l-a invitat pe Daniel Sturridge să participe mâine, 14 iulie, la sesiunea de antrenamente a primei echipei", a susţinut clubul. 

Ultimul club al lui Sturridge a fost Trabzonspor, care l-a dat afară cu câteva ore înainte de interdicţia din 2020.  Sturridge a fost amendat şi cu 150.000 de lire sterline la acel moment de federaţia engleză. 

Englezul are 26 de meciuri în naţională şi opt goluri. Cea mai bună perioadă a carierei a fost la Liverpool, unde a jucat în 160 de meciuri, a marcat de 68 de ori şi a pasat decisiv de 26 de ori. 

25 de milioane de euro a fost vârful cotei sale, conform Transfermarkt.de. 

 

Afla mai multe despre: daniel sturridgeangliapremier league 

viewscnt
Articole similare