Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dramatica poveste a eroului lui Bayern din finala Champions League. În 2018 a anunţat că vrea să se retragă

Dramatica poveste a eroului lui Bayern din finala Champions League. În 2018 a anunţat că vrea să se retragă

Bayern Munchen

Comentarii

Kingsley Coman (24 de ani) a fost eroul lui Bayern Munchen din finala UEFA Champions League cu Paris Saint-Germain. Francezul crescut de PSG a marcat singurul gol al partidei. Odată cu triumful din Champions League, Coman a reuşit să treacă peste o parte neagră a carierei.

Campion cu PSG, Juventus şi Bayern Munchen, Coman nu ştie cum să piardă. Nu aceasta a fost problema lui până la 24 de ani, ci accidentările, care l-au chinuit mult pe internaţionalul francez. 

Atât de mult, încât în decembrie 2018 Coman a anunţat că se gândeşte serios la retragere: "Nu mai accept o nouă operaţie. Destul e destul. Poate piciorul meu nu e făcut pentru asta. Mă voi retrage şi voi trăi o viaţă anonimă", declara Coman în 2018 pentru TF1. 

Chiar dacă Ivan Perisic a făcut un final de sezon bun, iar în lot mai era şi Coutinho, Hansi Flick l-a titularizat pe Coman, iar francezul i-a răsplătit încrederea cu singurul gol al finalei de la Lisabona. 

Interesant este că Kinglsey a debutat în fotbalul mare tot la PSG. Este cel mai tânăr debutant din istoria grupării pariziene, evoluând pentru prima dată în tricoul lui PSG la numai 16 ani, 8 luni şi 4 zile. Parinţii săi sunt născuţi în Guadeloupe, iar tatăl său este un mare suporter al parizienilor.

Kingsley Coman are 22 de selectii pentru naţionala Franţei şi 4 goluri marcate. A mai jucat pentru Juventus timp de trei ani, iar la Bayern joacă din 2017.

Afla mai multe despre: kinglsey comanbayern 

viewscnt
Articole similare