Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dramele din viaţa lui Walter Zenga! Dezvăluire şocantă făcută de antrenorul italian: "Nu am putut să mă opresc din plâns"

Dramele din viaţa lui Walter Zenga! Dezvăluire şocantă făcută de antrenorul italian: "Nu am putut să mă opresc din plâns"

Serie A

Comentarii

Walter Zenga (59 de ani) a fost un portar legendar pentru Inter Milano şi naţionala Italiei, dar momentele grele din carieră le-a trăit ca antrenor, iar unul dintre ele a fost chiar în perioada în care antrena în România.

Antrenorul italian a dezvăluit, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, care au fost cele mai grele momente din cariera lui de antrenor. Zenga nu s-a cenzurat deloc şi a recunoscut că a şi plâns. 

"Am plâns de două ori ca antrenor. Când am pierdut Cupa României cu FC Naţional şi când Crotone a retrogradat în Serie B. Atunci m-am închis în vestiar şi nu am putut să mă opresc din plâns pentru 20 de minute", a declarat Walter Zenga, în acest moment antrenor la Cagliari. 

În sezonul 2002-2003 a antrenat-o Zenga pe FC Naţional. Finala Cupei României din acest sezon s-a disputat chiar pe stadionul din Cotroceni, însă "bancarii" au pierdut la limită împotriva lui Dinamo. Tameş marca singurul gol al meciului în minutul 30 şi îi refuza un trofeu lui Walter Zenga, care urma să devină antrenorul celor de la Steaua. 

Afla mai multe despre: walter zenga 

viewscnt
Articole similare