Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Draxler a "explodat" la adresa lui Emery! Declaraţii dure ale germanului după 1-2 cu Real: "Tot stadionul ştia că nu putem reveni!"

Draxler a "explodat" la adresa lui Emery! Declaraţii dure ale germanului după 1-2 cu Real: "Tot stadionul ştia că nu putem reveni!"
Comentarii

Internaţionalul german Julian Draxler a avut un discurs dur la adresa tehnicianului Unai Emery, după ce PSG a părăsit Liga Campionilor în faza optimilor, în urma unei duble înfrângeri cu Real Madrid.

Evident nemulţumit de faptul că a intrat pe teren abia în ultimul sfert de oră, mijlocaşul a vorbit pentru postul german ZDF şi nu l-a menajat deloc pe Emery, criticând tactica echipei din meciul cu Real.

Presa din Franţa notează că Unai Emery este ca şi demis de la PSG, iar principalele ţinte ale francezilor sunt Zinedine Zidane, Luis Enrique şi Arsene Wenger.

"A fost lipsit de sensibilitate (n.r. să intre abia în minutul 76). Nu ştiam ce se întâmplă. Am fost surprins şi nervos. A venit golul de 1-1, dar asta nu a schimbat nimic pentru noi. Am simţit că trebuia să facem pressing în continuare şi să jucăm ofensiv. Am pierdut un om şi chiar şi aşa am revenit la 1-1, dar tot stadionul ştia că nu putem întoarce scorul pentru că nu aveam intensitate pe teren.



Am plimbat mingea, dar nu poţi marca dacă faci doar asta. Trebuia să punem presiune pe ei chiar de la început. Nu am făcut asta şi am meritat să pierdem.

În vară am cheltuit 400 de milioane de euro şi toţi vorbeau de cum se vor schimba lucrurile, dar am eşuat din nou
", a declarat Julian Draxler pentru ZDF.

Citeşte şi:


 

Afla mai multe despre: draxlerpsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare