Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Driblingul cu care Mbappe "a anesteziat" defensiva lui Real Madrid! Francezul a dat lovitura în prelungirile partidei | VIDEO

Driblingul cu care Mbappe "a anesteziat" defensiva lui Real Madrid! Francezul a dat lovitura în prelungirile partidei | VIDEO
Comentarii

Mbappe a salvat-o pe PSG, cu Real Madrid, după ce Messi a ratat o lovitură de pedeapsă în prima manşă a optimilor de finală a Champions League.

Mbappe, gol superb în PSG - Real Madrid 1-0, în optimile Champions League

PSG a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Real Madrid, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Messi, care a avut o evoluţie ştearsă, a ratat un penalty. Mbappe a marcat în final, după o acţiune personală.

Atacantul francez a fost cel care a deblocat scorul, după 90 de minute în care gazdele nu au putut trece de Courtois nici măcar de la 11 metri. 

Cu partida îndreptându-se spre o remiză între cei doi granzi, Mbappe a ieşit la rampă. În minutul 90+4, francezii au dat ultimul atac al partidei, cu toate vedetele în atac. 

La o acţiune de pe partea stângă, Neymar i-a pasat cu călcâiul lui Mbappe, care a avut în faţă doi adversari. 

Atacantul nu s-a oprit decât în poartă! Mbappe a driblat superb şi a tras cu latul printre piciorele lui Courtois. 

În celălalt meci al zilei, Manchester City a intrat în istorie după prima repriză cu Sporting, fiind prima echipă care reuşeşte performanţa în istoria Champions League.

 

Afla mai multe despre: mbappereal madridpsg 

viewscnt
Articole similare