Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City a intrat în istorie după prima repriză cu Sporting! E prima echipă care reuşeşte performanţa în istoria Champions League

Manchester City a intrat în istorie după prima repriză cu Sporting! E prima echipă care reuşeşte performanţa în istoria Champions League
Comentarii

Manchester City a pornit ca favorită în dubla din optimile de finală ale Champions League, cu Sporting Lisabona, iar "cetăţenii" au rezolvat soarta calificării din Portugalia.

Manchester City, record în Champions League

Echipa antrenată de Pep Guardiola a predat o lecţie de fotbal pe Estádio José Alvalade, din Lisabona. 

Portughezii n-au avut nicio şansă şi au scăpat meciul din mână încă din prima repriză. 

Golurile au curs, iar Mahrez, Foden şi dubla lui Silva au dus scorul la 4-0 până la finalul primei reprize. După pauză, oaspeţii au continuat să marcheze, iar soarta calificării a fost decisă încă din prima manşă. 

Cu prestaţia din primele 45 de minute, liderul din Premier League a stabilit un record care va fi greu de egalat. 

Astfel, Manchester Citu e prima echipă din istoria Champions League care a avut patru goluri avantaj în deplasare până la pauză, în fazele eliminatorii. 

Meciurile din Champions League sunt pe Telekomsport.ro. Toate fazele din PSG - Real şi Sporting - Manchester City sunt aici!

Sporting şi Manchester City joacă manşa tur a optimilor de finală, în Portugalia, la zece ani la ultimul duel direct. 

În martie 2012, englezii au fost eliminaţi în optimile de finală din Europa League, după ce Sporting a beneficiat de avantajul golurilor marcate în deplasare într-o dublă manşă încheiată spectaculos cu scorul de 3-3.

 

Afla mai multe despre: record manchester city 

viewscnt
Articole similare