Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drogba îl apără pe Mourinho: ”Dacă era antrenor la Manchester City, câştiga de două sau de trei ori campionatul”

Drogba îl apără pe Mourinho: ”Dacă era antrenor la Manchester City, câştiga de două sau de trei ori campionatul”

Manchester United

Comentarii

Fostul internaţional ivorian Didier Drogba a confirmat, miercuri, că se va retrage din activitate la 40 de ani, după ce a evoluat un ultim sezon pentru echipa Phoenix, din a doua ligă americană. Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti africani din istorie, Drogba nu şi-a uitat fostul antrenor şi a făcut o declaraţie care a devenit rapid virală.

Într-un moment în care e atacat de toată lumea, Jose Mourinho primeşte ajutorul unuia dintre fotbaliştii săi preferaţi. Didier Drogba, care tocmai a anunţat că se retrage din activitatea de fotbalist îşi apără fostul manager şi lasă de înţeles că portughezul nu are la dispoziţie un lot la fel de puternic la Man United precum rivalele sale la titlu: ”Dacă-l duceai pe Mourinho la Manchester City, ar fi câştigat campionatul de două, poate chiar de trei ori cu acel lot. E uşor să-l critici, pentru că el singur a ridicat foarte mult standardul prin faptul că a obişnuit lumea cu trofee după trofee. Atunci când nu câştigă, automat e criticat. Nu e uşor să antrenezi după Sir Alex Ferguson. Până la urmă şi Mourinho e tot un om. Încearcă să-şi schimbe abordarea, asta fac marii antrenori atunci când văd că lucrurile nu merg” a declarat Didier Drogba.

Drogba a lucrat cu Jose Mourinho la Chelsea în perioada 2004 şi 2007, dar şi în 2014, când portughezul a preferat să-l aducă din nou la echipă.  La Manchester United, portughezul a câştigat trei trofee: Cupa Angliei, Supercupa Angliei şi UEFA Europa League.

Drogba a disputat ultimul său la 8 noiembrie, la Louisville (Kentucky), când Phoenix a pierdut, scor 0-1, în finala ligii secunde. Drogba a venit la Phoenix în 2017, după un sezon şi jumătate petrecut în MLS, la Montréal (2015-16).

De-a lungul carierei, el a mai jucat la Le Mans, Guingamp, Marseille, Chelsea, Shanghai şi Galatasaray.

Afla mai multe despre: didier drogbajose mourinhomanchester united 

viewscnt
Articole similare