Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dublă lovitură! Manchester United, de neoprit: Jadon Sancho şi încă un fotbalist de perspectivă, ca şi transferaţi pe Old Trafford!

Dublă lovitură! Manchester United, de neoprit: Jadon Sancho şi încă un fotbalist de perspectivă, ca şi transferaţi pe Old Trafford!

Manchester United

Comentarii

Manchester United e aproape să dea o dublă lovitură pe piaţa transferurilor. "Diavolii roşii" îl aduc pe Jadon Sancho (20 de ani), starul Borussiei Dortmund, crescut de Manchester City, şi încă un fotbalist de perspectivă.

Cu Ole Gunnar Solskjaer la cârmă, Manchester United se află în plină reconstrucţie pentru a ajunge din nou pe culmile gloriei şi caută jucători de mare valoare care să o ajute să îşi îndeplinească obiectivele. Unul dintre ei este Jadon Sancho (20 de ani), fotbalistul care a explodat la Borussia Dortmund, fiind crescut de Manchester City. Conform ultimelor informaţii, United e aproape să dea o dublă lovitură pe piaţa de mercato şi să-l aducă pe Sancho, dar şi pe Jude Bellingham (16 ani), un puşti de mare perspectivă de la Birmingham.

Şefii lui Manchester United se află de mai mult timp în negocieri pentru cele două transferuri şi sunt din ce în ce mai aproape de realizarea celor două mutări. De asemenea, Jack Grealish, fotbalistul lui Aston Villa, e şi el pe lista de cumpărături a formaţiei de pe Old Trafford. În ceea ce-i priveşte pe Sancho şi Bellingham, conducătorii lui United sunt încrezători că transferurile se vor face când următoarea perioadă de mercato va fi deschisă.

Manchester United a început adevărata reconstrucţie a echipei prin aducerea lui Bruno Fernandes de la Sporting Lisabona, portughezu cu un impact imediat pe Old Trafford. Ole Gunnar Solskjaer mai are câţiva jucători de valoare sub comandă, precum David De Gea, Paul Pogba, Daniel James, Marcus Rashford sau Mason Greenwood.

În ceea ce priveşte venirile, Manchester United mai are pe listă doi fundaşi centrali: Kalidou Koulibaly de la Napoli şi Samuel Umtiti de la FC Barcelona.

Afla mai multe despre: manchester unitedtransferurijadon sancho 

viewscnt
Articole similare