Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam a vorbit despre situaţia actuală de la FCSB! "Petrea era un tip care ştia după partida ce să spună, chiar dacă toată lumea ştia care e adevărul!"

Duckadam a vorbit despre situaţia actuală de la FCSB! "Petrea era un tip care ştia după partida ce să spună, chiar dacă toată lumea ştia care e adevărul!"

FCSB

Comentarii

Fostul oficial de la FCSB, Helmuth Duckadam, a vorbit despre situaţia actuală de la echipa patronată de către Gigi Becali.

Eroul de la Sevilla a dat cârţile pe faţă şi a vorbit despre cum decurg lucrurile la echipa unde Dinu Todoran a recunoscut că Gigi Becali face schimbările. Helmuth Duckadam a făcut o paralelă între fostul antrenor al roş-albaştrilor şi actualul antrenor de la FCSB. 

"Petrea era un tip care ştia după partida ce să spună, chiar dacă toată lumea ştia care e adevărul!"

"Rezultatele probabil că se vor vedea în timp. Până acum au obţinut victorii, dar nu au fost victorii foarte lejere. Au fost cu destule emoţii. Alibec e un jucător bun, dar se pune probleme de cum se va acomoda la CFR. E un lider, însă nu ştiu cum va reuşi să fie un lider la CFR, unde sunt mulţi fotbalişti cu "state" vechi. Va trebui să se schimbe, pentru că nu cred că poate să facă gesturi faţă de Deac, Hoban sau ceilalţi.

Depinde de el acum. Că va reuşi sau nu, vom vedea în următoarea perioada. Nu, nu cred că vor avea emoţii cu adversarul din Gibraltar. Trebuie abordat meciul cu mare seriozitate, fiindcă poţi să obţii calificarea din tur şi să te concentrezi pe campionat mai bine. Va fi greu pentru FCSB, va fi şi o căldură foarte mare. Deplasare foarte lungă, FCSB cu câţiva jucători indisponibili, să vedem cine joacă, cine nu. Sigur, e favorită, dar nu se ştie. Sper să vină cu un rezultat bun de acolo.

Petrea era un tip care ştia după partida ce să spună, chiar dacă toată lumea ştia care e adevărul. Mi se părut o atitudine bună a lui Todoran, dar nu mă mai întrebaţi chestii din astea. Nu cred că poate să revină Reghecampf", a spus Helmuth Duckadam, la PRO X. 

Deplasarea la Botoşani în prima etapă nu a mers conform planului pentru FCSB. Băieţii lui Dinu Todoran au obţinut doar un egal, scor 0-0, după ce căpitanul Tănase a ratat un penalty în minutul 61. Este doar a cincea oară în 22 de partide când ”roş-albaştrii” nu îi înving pe moldoveni, însă semnele au fost încurajatoare pentru trupa lui Becali.

Afla mai multe despre: duckadam-fcsb-liga 1-petrea-todoran 

viewscnt
Articole similare