Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duelul „foştilor” de la CSM Bucureşti, în liga suedeză. ”Este un sentiment plăcut să câştigi împotriva unui mare antrenor”

Duelul „foştilor” de la CSM Bucureşti, în liga suedeză. ”Este un sentiment plăcut să câştigi împotriva unui mare antrenor”galerie foto

Handbal

Comentarii

Echipa danezului Rasmus Rygaard Poulsen (Skövde HF) a câştigat duelul împotriva formaţiei Boden Handboll, condusă de pe bancă de Per Johansson, adus special pentru a ajuta echipa în această partidă importantă pentru stabilirea clasamentului din liga suedeză de handbal feminin.

Înfruntarea dintre cei doi foşti antrenori ai CSM-ului, a avut loc sâmbătă, în Arena din Boden. Partida s-a dovedit a fi una echilibrată, scorul înregistrat la pauză a fost 13-13, cu reuşite spectaculoase de ambele tabere.

În a doua parte a întâlnirii, echipele au mers umăr la umăr. În minutul 58, echipa antrenată de Per Johanson conducea cu două goluri. Acesta a fost momentul în care Rasmus Poulsen a cerut time-out, dirijindu-şi astfel echipa spre egalare, pentru ca în minutul 60 al întâlnirii, arbitrii să dicteze lovitură de la 7 metri în favoarea echipei oaspete, care s-a impus, astfel, la ultima fază a meciului, scor 26-27.

Duelul foştilor antrenori de la CSM Bucureşti a fost astfel câştigat de Skövde HF, echipa tânăra antrenată de la începutul acestui sezon de către Rasmus Poulsen (foto).

„Victoria este importantă pentru cele 2 puncte obţinute, care consolidează munca depusă întregul sezon, însă nu pot să nu subliniez că este un sentiment plăcut să câştigi împotriva unui mare antrenor precum Per Johansson pentru care am un deosebit respect, ţinând cont de parcursul carierei sale”, a declarat Rasmus Poulsen.

Rasmus Rygaard Poulsen a ocupat funcţia de antrenor secund la CSM Bucureşti în perioada 2014-2016, izbutind să cucerească Liga Campionilor alături de Kim Rasmussen. De partea cealaltă, Per Johansson a ocupat funcţia de antrenor principal al echipei în două rânduri (2017 şi 2018), dar n-a reuşit niciodată să reziste prea mult pe banca tehnică.

 

Afla mai multe despre: rasmus rygaard poulsenper johansson 

viewscnt
Articole similare