Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, anunţ despre alesul FRF după refuzul lui Petrescu: "Mâine se anunţă sigur selecţionerul. Nu pot să dau nume, dar nu va fi o surpriză!" | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, anunţ despre alesul FRF după refuzul lui Petrescu: "Mâine se anunţă sigur selecţionerul. Nu pot să dau nume, dar nu va fi o surpriză!" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul şef al LPF, a dezvăluit pentru telekomsport.ro că numele noului selecţioner va fi anunţat miercuri, 22 decembrie. "Corleone" a spus că nu va fi o surpriză pentru nimeni antrenorul ales de FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la echipa naţională.

Dumitru Dragomir, anunţ despre alesul FRF după refuzul lui Petrescu: "Mâine se anunţă sigur selecţionerul. Nu pot să dau nume, dar nu va fi o surpriză!"

Nelu Varga, patronul CFR-ului, a anunţat că Dan Petrescu nu va pleca din Gruia la echipa naţională. În acest context, FRF trebuie să caute altă variantă de selecţioner, iar Dumitru Dragomir a vorbit pentru telekomsport.ro şi a spus că are informaţii că mâine, miercuri, 22 decembrie, va fi anunţat numele noului selecţioner.

"Oracolul de la Bălceşti" a spus că numele ales de şefii de la Casa Fotbalului nu va fi o surpriză pentru nimeni: "Mâine sigur se va anunţa selecţionerul. Nu pot să vă dau nume, dar nu va fi o surpriză. Va fi un antrenor la care se aşteaptă toată lumea, după refuzul lui Dan Petrescu", a spus Dumitru Dragomir pentru telekomsport.ro.

Din informaţiile existente, Adrian Mutu e varianta de rezervă a FRF, după ce Dan Petrescu a refuzat să fie selecţioner.

Dumitru Dragomir, despre valoare campionatului: "Nota, între 3 şi 4. Corigenţi!"

Fostul şef al Ligii, Dumitru Dragomir a spus că pentru ce s-a desfăşurat până acum, Liga 1 merită nota 3 sau 4 şi fotbaliştii ar rămâne corigenţi: "Legat de valoarea campionatului de până acum, dacă ar fi să dau o notă, aceasta ar fi între 3 şi 4, ar rămâne corigenţi. Au fost doar câteva meciuri cu un nivel mai ridicat, în rest nimic", a mai declarat Dragomir.

articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dumitru dragomirselectionerromanialiga 1 

viewscnt
Articole similare