Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Rednic şi-l critică pe Steliano Filip: ”Stai, mă, în banca ta!”

Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Rednic şi-l critică pe Steliano Filip: ”Stai, mă, în banca ta!”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic l-a acuzat pe Steliano Filip că a influenţat plecarea sa de la Dinamo şi că a ”transferat jucători” la echipă.

Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Rednic şi-l critică pe Steliano Filip: ”Stai, mă, în banca ta!”

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo în decembrie 2021. Printre motivele invocate de conducători a fost invocată şi relaţia proastă pe care o avea cu vestiarul, iar „capul răutăţilor” era considerat Steliano Filip.

Antrenorul a fost nemulţumit de atitudinea lui Steliano Filip şi l-a exclus din lot. Rednic a povestit un episod cu Steliano Filip când acesta a comandat şi a mâncat, alături de mai mulţi coechipieri, burgeri după o înfrângere!

MM Stoica, managerul de la FCSB, i-a luat apărarea lui Filip şi a mărturist că are o părere bună despre jucătorul de la Dinamo.  În timp ce, Dumitru Dragomir îl critică în termeni duri pe Steliano Filip.

„Nu greşeşte Rednic. Puştiul ăla greşeşte. Stai, mă, în banca ta! Când faci un joc bun poţi să ai glas, dar când joci cum joci tu te legi de Rednic, care e o legendă. Mă îndoiesc că la Real Madrid se mănâncă burgeri. Carne tocată nu dă nimeni sportivilor. Nici nu ştii ce fel de carne e dacă e tocată, poţi să bagi acolo şi pene de gâscă. Rednic are dreptate 100%.

Steliano Filip a fost mai mult eliminat decât a jucat. Să meargă un an pe blat aşa şi apoi să încerce să joace şi fotbal.

Eu nu l-aş dat afară pe Iuliu Mureşan. Nu pleacă nimeni de la salariul de 5.000 de euro. Ce să facă? Să se ducă la vreo clinică? Dusan Uhrin e o ciorbă reîncălzită, nu prea mănânc ciorbă reîncălzită. Dinamo era salvată până la baraj. Dusan poate să-şi facă echipă acum pentru baraj. Ei chiar dacă vor să retrogradeze nu pot din cauza celorlalte două echipe. Când suporterii pun antrenorul se alege praful. Peste tot în lume se întâmplă asta.

Suporterii trebuie să susţină echipa şi la bine şi la greu, dar să nu influenţeze numirea de antrenor, schimbarea de preşedinte etc. Stau şi mă gândesc când a fost dat afară Copos de galerie. Unde era Rapidul acum cu Copos? Eu vă zic că era campioană în ultimii ani. Dinamo nu retrogradează. O salvează doar aviaţia militară americană. Au venit acum americanii la noi şi i-au salvat. La baraj se va salva, dar dacă va cădea cu U Cluj nu trece de ardeleni”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport Live.

În mandatul cu numărul 5 la Dinamo, Mircea Rednic a condus echipa în 12 meciuri. Cu el pe bancă, "câinii" au câştigat un singur joc, au obţinut trei remize şi au pierdut opt partide.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirmircea rednicsteliano filip 

viewscnt
Articole similare