Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dunărea Călăraşi s-a întărit cu un jucător trecut pe la FCSB şi Petrolul Ploieşti

Dunărea Călăraşi s-a întărit cu un jucător trecut pe la FCSB şi Petrolul Ploieştigalerie foto

FCSB

Comentarii

În această vară, Laurenţiu Marinescu a fost unul dintre jucătorii care s-au despărţit de FC Voluntari. Însă, mijlocaşul de 33 de ani n-a stat prea mult pe bară şi a semnat tot cu o echipă din Liga I.

Deşi era foarte aproape de a semna cu Petrolul, din Liga a II-a, Laurenţiu Marinescu a fost luat, până la urmă, de Dan Alexa la Dunărea Călăraşi. Mijlocaşul valorează acum 250 de mii de euro, conform transfermarkt.com, însă, cea mai mare cotă a atins-o în 2012, când evolua pentru Petrolul Ploieşti.

Marinescu a jucat peste 200 de meciuri în Liga I şi a câştigat de trei ori Cupa României, cu trei echipe diferite (FCSB, Petrolul şi FC Voluntari). Alături de ilfoveni, Marinescu a cucerit şi Supercupa, în 2017.

Mijlocaşul are numeroase partide jucate şi în cele mai tari competiţii ale Europei. A evoluat pe Anfield, alături de Unirea Urziceni (0-1), împotriva unei echipe a lui Liverpool din care au făcut parte nume grele precum Gerrard, Carragher, Mascherano sau Kuyt, şi, totodată, a înfruntat şi alte cluburi uriaşe în Liga Campionilor sau în Europa League (Zenit, Viktoria Plzen, Dinamo Zagreb).

"Marinescu are mişcări ca Hagi"

"Marinescu are nişte mişcări ca ale lui Hagi, începe să îşi arate valoarea. Jocul întregii echipe este un câştig. A fost o perioadă de 20 de minute în care numai noi am controlat mingea" , declara patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, în februarie 2011. Însă, la doar patru luni distanţă, Marinescu era cedat de roş-albaştri la Universitatea Cluj.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbdunarea calarasifc voluntarigerrardmascherano 

viewscnt
Articole similare