Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După 33 de ani, visul este aproape să devină realitate. Napoli se poate încorona campioana Italiei încă din acest weekend. Care sunt calculele

După 33 de ani, visul este aproape să devină realitate. Napoli se poate încorona campioana Italiei încă din acest weekend. Care sunt calculele

Serie A

Comentarii

Napoli fierbe înainte de confruntarea din etapa cu numărul 32 cu Salernitana, dintre echipa lui Luciano Spaletti şi Salernitana.

Napoletanii au cumpărat cu două zile înaintea meciului toate biletele, pentru a celebra primul titlu de campioană al favoriţilor după o secetă de 33 de ani. Duminică, liderul primeşte vizita Salernitanei pe ”Stadio Maradona” de la 16:00, dar Napoli nu depinde doar de ea pentru a câştiga titlul încă din această etapă. În acest moment, albaştrii au 78 de puncte, cu 17 mai multe decât Lazio, echipa de pe locul doi.

Inter îi poate da o mână de ajutor lui Napoli

Tot duminică, dar de la 13:30, Internazionale primeşte vizita lui Lazio, într-un meci ce poate fi crucial în lupta pentru locurile de Champions League. În cazul în care, Inter o va învinge pe Lazio iar Napoli îşi va câştiga meciul de pe teren propriu cu Salernitana, echipa lui Luciano Spaletti va deveni matematic campioană, deoarece diferenţa dintre napoletani şi capitolini va fi de 20 de puncte, cu doar 18 puncte rămase în joc. 

Va fi al treilea ”Scudetto” pentru Napoli în cei 97 de ani de existenţă, celelalte două fiind cucerite în 1987 şi 1990, pe vremea când regretatul Diego Armando Maradona era MVP-ul echipei din oraşul de lângă Vezuviu. 

Afla mai multe despre: napolimaradonainterlaziosalernitana 

viewscnt
Articole similare