Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eliminată ruşinos din Cupa României, CFR Cluj are parte de susţinere: ”Au făcut ceva pentru fotbalul românesc. Nu trebuie să fie nicio supărare” | EXCLUSIV

Eliminată ruşinos din Cupa României, CFR Cluj are parte de susţinere: ”Au făcut ceva pentru fotbalul românesc. Nu trebuie să fie nicio supărare” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are un final de sezon incendiar. A pierdut duelul extrem de important în lupta la titlu cu Farul Constanţa şi tocmai ce a fost eliminată din Cupa României, după un scor de neprezentare contra celor de la Sepsi.

Hegemonia internă a lui CFR Cluj pare că a ajuns la final, după ce echipa lui Dan Petrescu a pierdut meciul decisiv pentru titlu cu Farul lui Gică Hagi.

Mai mult, clujenii au fost eliminaţi şi din Cupa României, după o prestaţie absolut deplorabilă, Sepsi impunându-se fără mari emoţii, scor 3-0, şi reuşind calificarea în finală.

Totuşi, în ciuda mai multor probleme care au apărut în ultima perioadă, CFR Cluj are parte şi de susţinători, iar unul dintre aceştia este un fost mare internaţional român, în persoana lui Bogdan Lobonţ.

Eliminată ruşinos din Cupa României, CFR Cluj are parte de susţinere: ”Au făcut ceva pentru fotbalul românesc” | EXCLUSIV

Acesta este de părere că trupa din Gruia şi-a pus amprenta asupra fotbalului românesc prin cele cinci titluri câştigate la rând, dar şi prin participările de succes din cupele europene.

Totodată, fostul mare portar nu pare surprins că CFR nu mai funcţionează la parametrii din anii trecuţi deoarece era oarecum de aşteptat ca echipa să aibă un regres după atâţia ani de succes şi de performanţe.

”Nu e că au obosit, din moment ce noi eram obişnuiţi cinci ani de zile să fie acolo sus şi să asfalteze în campionatul intern cu jocul si strategia pe care au avut-o, pe care le-au disputat. Totuşi, au trecut cinci ani de zile pentru toţi jucătorii care sunt acolo, deci acum cinci ani, Deac are cu cinci ani mai mult.  

Timpul trece pentru toată lumea şi automat nouă ni se pare ciudat pentru că CFR a început să nu mai fie CFR-ul care a fost în anii trecuţi, dar e absolut normal. 

Un ciclu la o echipă poate să conteze maxim cinci ani, cam sunt acolo, sunt la limită. 

Nu trebuie să fie nicio supărare dacă nu iau campionatul sezonul acesta pentru că au făcut ceva pentru fotbalul românesc. Practic, a fost singura echipă care a reuşit să treacă în primăvara europeană doi-trei ani la rând”, a declarat Lobonţ, pentru Orange Sport.

În ediţia actuală a Superligii, CFR Cluj, a doua clasată, are 38 de puncte, în timp ce Farul, liderul, are 42. Lor le urmează FCSB, cu 37 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujlobont 

viewscnt
Articole similare