Experiențe împreună.
You are here:

După aproape 1500 de zile, Roger Federer a câştigat un meci la Roland Garros. Victorie în 3 seturi cu Lorenzo Sonego

După aproape 1500 de zile, Roger Federer a câştigat un meci la Roland Garros. Victorie în 3 seturi cu Lorenzo Sonego

Tenis

Comentarii

Elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP, s-a calificat, duminică, în turul doi al turneului de la Roland Garros, trecând în runda inaugurală de italianul Lorenzo Sonego, numărul 73 mondial.

Federer s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4, 6-4, într-o oră şi 41 de minute.

În runda următoare, elveţianul îl va întâlni pe ocupantul lorului 145 ATP, germanul Oscar Otte.

Pentru Federer, meciul de duminică a fost primul la Roland Garros după 1.454 de zile. Federer a disputat anterior ultimul meci la French Open la 2 iunie 2015, când a fost eliminat în sferturile de finală de compatriotul său Stan Wawrinka. După acel meci, Federer a decis să "sară" peste sezonul de zgură, susţinând că, la vârsta lui, trebuie să-şi aleagă cu atenţie competiţiile la care participă. Zgura este suprafaţa cea mai "neplăcută" pentru jucătorul elveţian, care a câştigat doar o dată French Open, în 2009, faţă de opt tiluri la Wimbledon, şase la Australian Open şi cinci la US Open.

Roger Federer a câştigat 66 de meciuri la Roland Garros din 82. Elveţianul a mai jucat patru finale, toate pierdute în faţa spaniolului Rafael Nadal.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe