Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După ce s-a autopropus la Manchester United şi AC Milan, Honda şi-a găsit echipă. Este în probe la un club din Olanda :)

După ce s-a autopropus la Manchester United şi AC Milan, Honda şi-a găsit echipă. Este în probe la un club din Olanda :)
Comentarii

La 33 de ani, Keisuke Honda se simte din nou ca la începutul carierei. După ce s-a autopropus, mai mult în glumă, la Manchester United sau AC Milan, legendarul japonez şi-a găsit o echipă, momentan.

Keisuke Honda a anunţat pe contul său de Twitter că se pregăteşte cu Vitesse Arnhem, formaţie din Eredivisie. Momentan japonezul nu a semnat niciun contract şi rămâne de văzut dacă îi va convinge pe olandezi să îi ofere unul. 

Honda s-a despărţit de Melbourne Victory la finalul sezonului trecut din A-League, iar de atunci s-a pregătit tot cu o formaţie din Olanda, VVV-Venlo, chiar primul club european la care a jucat. Anul trecut, după Campionatul Mondial din Rusia, Honda a decis să se retragă din naţionala Japonei.

  • 98 de meciuri şi 37 de goluri are Honda la naţionala ţării sale 

Dacă va semna cu Vitesse, pentru Honda ar însemna revenirea ca fotbalist în Europa. Ultima aventură pe bătrânul continent a fost la AC Milan, de unde a plecat în 2017. De atunci, japonezul a mai jucat în Mexic, la Pachuca şi în Australia, la Melbourne. 

Honda însă nu a abandonat deloc fotbalul în timpul în care nu a jucat. Este manager-ul general al naţionalei Cambodgiei şi preşedintele clubului SV Horn, din liga a doua austriacă. 

Afla mai multe despre: keisuke honda 

viewscnt
Articole similare