Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Coman, încă un fotbalist dă lovitura carierei. Becali vinde din nou într-un campionat de TOP din Europa

După Coman, încă un fotbalist dă lovitura carierei. Becali vinde din nou într-un campionat de TOP din Europa

FCSB

Comentarii

FCSB este foarte aproape de titlul mult aşteptat în Superligă încă din 2015. După prima jumătate a play-off-ului, echipa lui Elias Charalambous are un avans liniştitor de 13 puncte faţă de principalele urmăritoare.

În 2015 a luat FCSB ultimul titlu de campioană. Cu Constantin Gâlcă pe banca tehnică, echipa patronată de Gigi Becali a cucerit atunci toate cele trei trofee interne, campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii, iar acum, la nouă ani distanţă, FCSB poate sărbători titlul mult aşteptat.

Cu un parcurs excelent în actualul sezon al Superligii, FCSB a început deja să-şi pregătească lotul pentru stagiunea următoare, când va evolua în preliminariile Ligii Campionilor. În vară, însă, Elias Charalambous ar putea rămâne fără doi dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot.

Pe lângă transferul lui Florinel Coman în Qatar, FCSB negociază şi plecarea lui Siyabonga Ngezana. Cumpărat în vara anului trecut, de la Kaizer Chiefs, cu 600 de mii de euro, fundaşul central în vârstă de 26 de ani s-a impus clar în defensiva FCSB-ului, iar acum este om de bază în echipa lui Charalambous.

Coman, iar acum Ngezana. Becali pregăteşte un nou transfer important la FCSB

Evoluţiile bune ale lui Ngezana le-au atras atenţia şi echipelor importante din Europa. Conform jurnaliştilor din Africa de Sud, fundaşul central este dorit insistent de Lorient, echipă aflată pe loc retrogradabil în acest moment în Ligue 1. Chiar şi în cazul în care Lorient va pica în liga secundă, oficialii clubului vor să-l transfere pe fotbalistul de la FCSB.

De asemenea, Ngezana este urmărit cu mare atenţie şi de belgienii de la Genk, care pregătesc o ofertă pentru vara acestui an.

  • 1,3 milioane de euro valorează Ngezana, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 gol şi 1 pasă decisivă a reuşit fundaşul central în cele 28 de meciuri jucate în toate competiţiile

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare