Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Drăguşin, Florin Manea transferă un nou fotbalist român în străinătate. Semnează cu un club care are două cupe europene în palmares | EXCLUSIV

După Drăguşin, Florin Manea transferă un nou fotbalist român în străinătate. Semnează cu un club care are două cupe europene în palmares | EXCLUSIVgalerie foto
Comentarii

Radu Drăguşin a devenit cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc, după ce Tottenham a plătit 25 de milioane de euro, săptămâna trecută, pentru transferul său de la Genoa.

Fundaşul central român a şi debutat pentru Tottenham, în remiza de pe Old Trafford, cu Manchester United, scor 2-2, în Premier League. Acum, impresarul lui Radu Drăguşin pregăteşte un nou transfer important.

Din informaţiile Orange Sport, Florin Manea l-a dus pe Ianis Dobrescu în probe la AS Roma. Atacantul de 16 ani a trecut cu bine peste testele date la gruparea din capitala Italiei, i-a impresionat pe oficialii clubului, iar acum cele două părţi continuă discuţiile pentru un eventual transfer.

  • AS Roma a cucerit două trofee europene: Conference League, în 2022, şi Cupa Oraşelor Târguri, în 1961

Ianis Dobrescu, noul pariu al lui Florin Manea

Legitimat la CSM Deva, liderul Seriei a 7-a din Liga a III-a, Ianis Dobrescu a mai dat probe, la începutul anului trecut, şi la Genoa. Fotbalistul român i-a convins atunci şi pe oficialii "grifonilor", iar transferul urma să se realizeze în această lună. Însă, cum AS Roma a intrat pe fir, Ianis Dobrescu este aşteptat acum să semneze cu echipa care tocmai l-a demis pe Jose Mourinho.

  • La doar 16 ani, Ianis Dobrescu are o înălţime de 1,87 m

Tânărul fotbalist loveşte mingea la fel de bine cu ambele picioare şi evoluează pe poziţiile de atacant sau mijlocaş ofensiv. În trecut, cluburi importante precum Juventus, AC Milan sau Borussia Dortmund s-au interesat şi ele de serviciile fotbalistului care a bifat prezenţe şi pentru naţionala U15 a României.

"Cel mai mult îmi doresc să ajung la FC Barcelona. Eu zic că se poate, cu multă muncă şi seriozitate. Dacă nu se poate la FC Barcelona, atunci la Real Madrid" , declara, anul trecut, Ianis Dobrescu pentru mesagerulhunedorean.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dragusinflorin maneaas romaconference league 

viewscnt
Articole similare