Experiențe împreună.
You are here:

După Serena, încă o pretendentă la trofeu a fost eliminată rapid la Indian Wells

După Serena, încă o pretendentă la trofeu a fost eliminată rapid la Indian Wells

Sporturi

Ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 7-5, 6-3, de spaniola Carla Suarez Navarro, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 27, în turul al treilea al turneului de la Indian Wells.

Navarro s-a impus după un meci care a durat aproape o oră şi jumătate şi va evolua în optimi cu amrricanca Danielle Collins, locul 117 WTA, beneficiară a unui wild card, care a depăşit-o, cu 6-4, 6-4, pe rusoaica Sofia Juk, locul 136 WTA, de asemenea beneficiară a unui wild card.

Favorita principală a jumătăţii a doua a tabloului, daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a avut nevoie de două ore şi 17 minute pentru a trece de Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 49 WTA, cu 6-4, 2-6, 6-3.

Wozniacki va evolua în optimi cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, care a întrecut-o, cu 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13.

Germana Angelique Kerber, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 10, a învins-o, cu 7-5, 6-2, deţinătoarea trofeului, rusoaica Elena Vesnina, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24.

Şi jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, s-a calificat în optimi, după 7-5, 6-4, cu australianca Daria Gavrilova, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 26.

Kerber şi Garcia vor disputa cel mai atractiv meci din faza optimilor de finală.

Comentarii
viewscnt
Articole similare