Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin a dat veşti bune după victoria lui Dinamo cu Viitorul şi s-a luat de un titular: "Nu-mi place"

Dusan Uhrin a dat veşti bune după victoria lui Dinamo cu Viitorul şi s-a luat de un titular: "Nu-mi place"
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a oferit prima reacţia după ce a învins-o pe Viitorul cu 2-1, în play-out-ul Ligii 1.

Dusan Uhrin, după Dinamo - Viitorul 1-2

Uhrin a susţinut că Mihai Eşanu şi Paul Anton nu mai au probleme şi se va baza pe ei. În schimb, cehul l-a pierdut pe Răuţă, care a ieşit accidentat în prima repiză. 

„Sunt foarte fericit pentru acest succes, acum trebuie să ne recuperăm pentru meciul cu Iaşi. Avem jucători potriviţi pentru acest sistem, cu trei fundaşi centrali. Dacă făceam mai puţine erori înainte, poate nu pierdeam atâtea meciuri. Sunt fericit pentru jucători, pentru că au luptat până la final. A fost un meci foarte dificil. Mă gândeam de mult timp (n.r. - la sistemul cu trei fundaşi). Poate dacă schimbam sistemul mai devreme nu pierdeam unul dintre cele două meciuri, dar nu ştiam jucătorii. Acum sunt mulţumit cu rezultatul. 

Anton e ok, Eşanu va fi şi el ok, cred, dar Răuţă are o accidentare mai serioasă şi nu va juca la Iaşi. Puteam să marcăm mai multe goluri, au ratat ocazii bune Mihaiu, Morsay, Nemec. Şi Viitorul a jucat bine, mai ales în repriza a doua”, a declarat Uhrin

În schimb, Uhrin a fost nemulţumit de momentul în care Eşanu a tras de timp „Nu-mi place când jucătorii stau pe teren (n.r. - trag de timp), nu e stilul meu”.

Clasamentul play-out-ului: 1. Chindia Târgovişte - 33 de puncte, 2. FC Argeş - 28, 3. Gaz Metan Mediaş – 25, 4. UTA - 25, 5. Astra Giurgiu - 24, 6. FC Voluntari - 23, 7. FC Viitorul - 22, 8. Dinamo – 21, 9. FC Hermannstadt – 19, 10. Poli Iaşi – 17.

Afla mai multe despre: dusan uhrindinamoviitorul dinamo 

viewscnt
Articole similare