Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duşan Uhrin e cu gândul la sezonul viitor: "Sper să ajut mai mult. Echipa nu e pregătită fizic!"

Duşan Uhrin e cu gândul la sezonul viitor: "Sper să ajut mai mult. Echipa nu e pregătită fizic!"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan a pierdut fără drept de apel în faţa Astrei, 0-4 în etapa a 8-a din play-off, iar Duşan Uhrin Jr. a spus, la finalul meciului, că echipa nu e bine pregătită fizic, având în vedere pauza mare provocată de pandemia de COVID-19.

Cehul speră să poată ajuta mai mult pe Gaz Metan din sezonul viitor, după ce elevii săi vor avea parte de un cantonament bun. Uhrin Jr. a dat vina şi pe accidentări pentru seria de rezultate slabe din ultima vreme ale Gazului.

„Nu suntem 100% din punct de vedere fizic. Avem multe accidentări, pentru că trei luni echipa noastră nu a făcut nimic. Am venit aici pentru un an şi sper să ajut mai mult în sezonul următor”, a spus şi Uhrin, tehnicianul medieşenilor, după meci.

Întrebat dacă se teme pentru siguranţa postului său, cehul a oferit o replică ciudată: „Nu-mi pasă. Nu ştiu ce să răspund la această întrebare”.



În urma înfrângerii dure suferită împotriva Astrei, Gaz Metan a rămas ultima în play-off, pe locul şase, cu doar 25 de puncte strânse în opt partide. De partea cealaltă, Astra şi-a consolidat locul trei în clasament, cu 33 de puncte, patru peste FC Botoşani, care are un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare