Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin i-a găsit înlocuitor lui Dan Nistor, în cazul plecării căpitanului lui Dinamo: "Îl avem pe el"

Dusan Uhrin i-a găsit înlocuitor lui Dan Nistor, în cazul plecării căpitanului lui Dinamo: "Îl avem pe el"

Superliga

Comentarii

Dusan Uhrin jr. a recunoscut că Dinamo se poate descurca şi fără Dan Nistor, în cazul în care căpitanul alb-roşiilor va pleca în perioada de transferuri din iarnă.

Dinamo e doar pe locul opt în Liga 1, cu 28 de puncte, cu 7 puncte mai puţine decât locul şase, Viitorul, iar "câinii" au nevoie să-şi adune toate forţele pentru a reuşi calificarea în play-off-ul Ligii 1. 

Antrenorul Dusan Uhrin jr. a recunoscut că e pregătit pentru ce e mai rău, inclusiv în această perioadă de transferuri, şi îşi face planurile la echipă şi în absenţa lui Dan Nistor.„Vom vedea ce se va întâmpla, nu ştiu. Este un jucător important, cheie. Dar Dinamo poate supravieţui fără Nistor. 

Sunt gata să pregătesc alt jucător. Poate vom juca alt sistem! În plus, îl avem pe Diego Fabbrini, care este de asemenea un jucător bun pentru această poziţie şi vom încerca să găsim încă unul", a spus Dusan Uhrin la Pro X.

Fabbrini a suferit o accidentare la metatarsian în luna septembrie şi a încercat să revină cu CFR Cluj, însă acest lucru nu s-a putut. În noiembrie, accidentarea a recidivat, iar în acest an nu va mai juca pentru "câini". 

4 meciuri a jucat italianul de când a sosit la Dinamo

Afla mai multe despre: fabbrinidan nistordinamodusan uhrin jr 

viewscnt
Articole similare