Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin Jr. acuză arbitrajul după înfrângerea cu FCSB. "A fost penalty în prima repriză"

Dusan Uhrin Jr. acuză arbitrajul după înfrângerea cu FCSB. "A fost penalty în prima repriză"

Fotbal

Comentarii

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Dusan Uhrin Jr., a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FCSB, scor 0-1, că jucătorii săi trebuie să lupte mai mult, dar sunt afectaţi de problemele de la club.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a noua a play-off-ului Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ionuţ Vînă, în minutul 22.

Tehnicianul gazdelor, cehul Dusan Uhrin Jr. s-a declarat nemulţumit de maniera de arbitraj, dar şi de atitudinea elevilor săi. În clasamentul play-off-ului, Gaz Metan este ultima, pe locul 6, cu trei remize şi şase înfrângeri în cele nouă runde disputate.

A fost un penalty în prima repriză. Trebuie să luptăm mai mult. Fără gol nu putem să câştigăm. Jucătorii trebuie să îşi dorească să câştige. Situaţia este neclară aici, unii jucători nu au mintea la fotbal. Sunt probleme cu conducerea, cu banii, nu ştiu dacă putem aduce alţi jucători. În ultima perioadă, nu am vorbit cu nimeni din conducere," a spus Uhrin pentru posturile care transmit Liga I. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare