Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin Jr. le aprinde imaginaţia fanilor. Ce răspuns a dat celor din DDB care îi cer să vină în locul lui Flavius Stoican

Dusan Uhrin Jr. le aprinde imaginaţia fanilor. Ce răspuns a dat celor din DDB care îi cer să vină în locul lui Flavius Stoican

Superliga

Comentarii

Dinamo nu se regăseşte din punct de vedere al rezultatelor nici în mandatul lui Flavius Stoican.

Cel mai recent eşec suferit de gruparea din Ştefan cel Mare, în deplasarea de la Botoşani, scor 0-4, a adâncit şi mai mult suferinţa în care se află clubul.

Suporterii au ajuns la limita răbdării şi au luat măsuri. Liderii din programul DDB au luat legătura cu Duşan Uhrin Jr. ca variantă de a-l înlocui pe Flavius Stoican.

Reacţia lui Dusan Uhrin Jr. pentru fanii lui Dinamo

Răspunsul antrenorului ceh, cel care a salvat-o pe Dinamo de la retrogradare în ediţia trecută de campionat, a fost unul scurt, dar care lasă loc de interpretări.

"Nimic nu e imposibil”, a fost reacţia tehnicianului de 54 de ani, pentru gsp.ro.

Singura şansă a lui Flavius Stoican de a continua la conducerea băncii tehnice a lui Dinamo este să câştige meciul cu Universitatea Craiova. Aceesta va avea loc joi, 10 februrarie, de la ora 19:55.

Duşan Uhrin Jr. a mai pregătit-o pe Dinamo în alte două rânduri. Prima dată între august 2019 şi martie 2020, iar a doua oară în perioada aprilie - iulie 2021. Are în total 36 de meciuri pe banca tehnică a "câinilor",

În România, Uhrin Jr. le-a mai antrenat pe Poli Timişoara, Gaz Metan Mediaş. A mai avut experienţe în fotbalul din Cehia, ţara sa natală, Cipru, Georgia şi Belarus.

De ce a plecat Dusan Uhrin Jr. vara trecută, cu câteva zile înainte de startul campionatului

”Nu se ştie încă ce jucători o să vină pentru că încă a rămas valabilă interdicţia la transferuri. Dinamo nu poate să îl legitimeze nici pe Nică, care se antrenează de 3 luni cu ei... ce jucători să vină? Azi echipa mai are un antrenament, dupa amiază, iar mâine au liber.
Dusan le-a zis jucătorilor că pleacă din cauza faptului că a aşteptat întăriri, dar n-au venit. Aşa că în condiţiile acestea, Uhrin a plecat!”, a dezvăluit o sursă apropiată clubului din Ştefan cel Mare, pentru Telekom Sport, pe data de 10 iulie a anului trecut.

Afla mai multe despre: dinamouhrinstoican 

viewscnt
Articole similare