Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dinamo e o colonie a CFR-ului". Fotbaliştii pe care i-a pedepsit Cornel Dinu: "Săracul a fost rupt de o carieră mai avantajoasă în televiziune" | EXCLUSIV

"Dinamo e o colonie a CFR-ului". Fotbaliştii pe care i-a pedepsit Cornel Dinu: "Săracul a fost rupt de o carieră mai avantajoasă în televiziune" | EXCLUSIV
Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a comentat ultima înfrângere a lui Dinamo Bucureşti cu FC Botoşani, scor 0-4, în Liga 1.

Cornel Dinu, după FC Botoşani - Dinamo 4-0

"Probabil că e unic în istoria unui club din campionatele rezaonabile ale Europei. Jocul a avut puţine accelerări în special din partea Botoşaniului, care aduce jucători mai buni din străinătate faţă de alte echipe. Cu doi jucători vânduţi, Braun şi Edjouma, a reuşit să câştige. 

În mod normal, practic există în situaţia lui Dinamo, de insolvenţă, există un administratir judiciar, domnul Zăvăleanu, care a declarat cu mult timp în urmă că el se ocupă de problemele juridice. Sper că ăsta e adevărul. Toate aceste alegeri sunt realizate în frunte cu Stoican, care cred că nu-şi găseşte locul la Dinamo. Toate transferurile sunt aprobate de domnul Mureşan. Alta e să vii la Dinamo şi să arăţi ce competenţe fotbalistice ai. Toţi aceşti jucători, un melanj înfiorător. E un cocktail de echipă care nu se leagă cu nimic, făcut cu administratorul sportiv", a declarat expertul Telekom Sport 

Nici fotbaliştii n-au scăpat, iar Cornel Dinu i-a ironizat pe câţiva dintre jucătorii veniţi de la CFR Cluj, dar şi pe alţii care au jucat în înfrângerea cu FC Botoşani. 

"Cu un antrenor doar de vorbe, Stoican, cred că se poate afirma că Dinamo e o colonie a CFR-ului, o franciză. Uitaţi-vă la Cristiano şi la ce a făcut în partida asta. Uitaţi-vă la Buleică, săracul a fost rupt de o carieră mai avantajoasă la Survivor, la care eu nu mă pot uita. Mai degrabă juca în filmul cu dacii. Buleică e de film, nu de fotbal, ca să nu mai spun de restul jucătorilor aduşi şi aruncaţi în joc. 

Nu am o părere rea despre Ehmann, dar mă gândesc la celebrul condamnat nazist Eichmann. Nu prea e de pretenţiile, istoria lui Dinamo, ca să nu mai spun despre Patriche. Bine că nu şi-a rupt aductorii şi...

Cristiano e de mare perspectivă. E sub traiectoria mingii, nu are nicio legătură", a mai spus 

Rodriguez, cred că... Pe la Botoşani a fost un jucător şters, l-a luat CFR-ul şi cred că singurul criteriu prin care a fost adus la colonia Dinamo a CFR-ului e că aduce cu Amalia Rodrigues, celebra cântăreaţă", a mai spus fostul antrenor al lui Dinamo. 

VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 4-0, în Liga 1

FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Dinamo, în ultimul meci al etapei a XXIV-a din Liga 1. 

Clasamentul după etapa a XXII-a este următorul:

1. CFR Cluj - 60 de puncte, 2. FCSB - 52, 3. FC Voluntari - 42, 4. FC Botoşani - 41, 5. CS Universitatea Craiova - 36, 6. Farul - 35, 7. FC Rapid - 34, 8. FC Argeş - 34, 9. UTA - 31, 10. Sepsi - 29, 11. Chindia - 27, 12. CS Mioveni - 26, 13. Gaz Metan Mediaş - 24, 14. FC U Craiova - 23, 15. Dinamo - 12, 16. Academica Clinceni - 11.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamobotosani dinamo 

viewscnt
Articole similare