Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin nu are preferinţe pentru baraj: ”Nu îmi pasă cu cine vom juca. Este o loterie”

Dusan Uhrin nu are preferinţe pentru baraj: ”Nu îmi pasă cu cine vom juca. Este o loterie”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo va face vizita la Arad în ultima etapă a play-out-ului Ligii 1, pentru a se duela cu UTA.

Dusan Uhrin nu are preferinţe pentru baraj: ”Nu îmi pasă cu cine vom juca. Este o loterie”

Dusan Uhrin a susţinut o conferinţă de presă înaintea ultimului duel din play-out, împotriva UTA-ei Arad. Antrenorul a fost întrebat şi despre meciul dintre Chindia şi Gaz Metan, care poate să schimbe locurile în clasament în cazul în care ”câinii” se impus, iar trupa lui Emil Săndoi pierde cu medieşenii. 

”Am luat multe cartonaşe roşii şi este prea mult pentru noi. Vreau să mă concentrez pentru baraj. Pentru acest meci, jucătorii care vor intra pe teren trebuie să-mi arate tot ce au mai bun şi pregătim totul, în aşa fel încât să facem un meci bun. 

Am vorbit cu toţi despre asta, pentru că, din punctul meu de vedere, este o greşeală să primeşti cartonaşe roşii. 

(n.r. despre ”U” Cluj) Nu mă interesează cu cine vom juca. Vreau să pregătesc echipa noastră. În proporţie de 80% vom juca împotriva celor de la U Cluj, nu este încă decis acest lucru.  

(n.r. despre Chindia cu Gaz Metan) Şi acesta este un meci important pentru noi, vom vedea ce se va întâmpla. Nu mă concentrez prea mult pe aceste meciuri. Nu-mi pasă împotriva cui vom juca în baraj, pentru că este loterie şi trebuie să ne pregătim jucătorii, să fie în formă”, a declarat Dusan Uhrin. 

VIDEO | Dusan Uhrin, anunţ în legătură cu despărţirea de Dinamo! Care sunt şansele ca antrenorul ceh să continue la club de sezonul viitor

Afla mai multe despre: dinamodusan uhrin 

viewscnt
Articole similare